Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2208643

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ryssland 9 poäng
Schweiz 9 poäng
Slovakien 9 poäng
Tjeckien 5 poäng
Danmark
Storbritannien
Belaus
Tre Apor 3 poäng

Kvar att spela:

Tre Apor:
Sweden v Great Britain
Sweden v Slovakia
ROC IHFR Flag v Sweden

Låt oss anta att Tre Apor vinner dessa tre matcher. Då har vi:
Tre Apor 12 poäng

Vad har Ryssland kvar`
Switzerland v IHFR Flag ROC
ROC IHFR Flag v Sweden
ROC IHFR Flag v Belarus

Vad har Schweiz kvar:
Switzerland v IHFR Flag ROC
Belarus v Switzerland
Switzerland v Great Britain

Vad har Slovakien kvar?
Slovakia v Denmark
Sweden v Slovakia
Slovakia v Czech Republic

Vad har Tjeckien kvar?
Czech Republic v Great Britain
Czech Republic v Denmark
Slovakia v Czech Republic

Hmm. Om Ryssland tar minst 1p av Schweiz och Tjecj´kien tar 2 poäng mot Slovakien, samtidigt som de vinner sina matcher mot blåbärslagen innebär det att dessa fyra lag – Ryssland, Schweiz, Slovakien och Tjeckien får minst 13 poäng i sluttabellen. Medan Tre Apor får 12 poäng. Och då har vi ändå räknat med att Tre Apor spöar Ryssland och Slovakien. Samt supernationen Storbritannien i morgon…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Mindre än tre timmar kvar innan det är dags för "hockey-VM:s" supertungviktsmatch:

TRE APOR MOT STORBRITANNIEN!

Tre Apors spelare meddelar att de är djupt fokuserade, tar en match i taget, och nu laddar batterierna för högtryck när man ska upp till bevis mot supernationen Storbritannien!

Var god notera att Ssupernationen Storbritannien tagit hela fyra poäng mot supernationerna Danmark och Belarus med lag som krossat Tre Apor som blivit poänglösa mot dessa supernationer.

Matchen mot dåvarande gruppjumbon Tjeckien torskades igår sedan diverse apor/ex-apor börjat ta utvisningar som Tjeckien omedelbart utnyttjade. Apan/ex-Apan Pär Lindholm förklarar att han inte "tror" att någon tar en utvisning med vilje.

Jahaja. Början till fallet var alltså när en ex-Apa börjar tjafsa efter avblåsning och tredje periodens slut. Tjafs efter avblåsningar - känner vi igen det? Javisst. Det är ju vad Apan pysslat med i SHL hela säsongen. Något som ligger i deras natur på något vis, som fanns det beskrivet i blygdsektens katekes med värdegrunnnnnd och som lockar fram applådorkaner från de tomma stolarna i Aparenan.

Jag tror inte vi ska kräva att Tre Apor tar poäng mot supernationen Storbritannien. Vi vet ju att Tre Apor är ordentligt försvagade dessutom.

Nej, jag syftar inte till att laget nu saknar bäste spelaren lill-Nisse Lundqvist. Utan till det faktum att de "bara" har med fem (!) apor/ex-apor. Att de helt egna produkterna från blygden borde varit flera. Det har vi ju den självutnämnde experten Vennerblads ord på. Skulle bara Garpen insett att han borde behållit apan Berggren hade ju Tre Apor gått för Glud, enligt Vennervall.

Huvudpersonen själv, apan Berggren, meddelar att han är CHOCKAD över att han inte fick vara med. Och som förstärkning meddelar han även att folk han känner också de är CHOCKADE!
Kommentera