Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2208730

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Mindre än tre timmar kvar innan det är dags för "hockey-VM:s" supertungviktsmatch:

TRE APOR MOT STORBRITANNIEN!

Tre Apors spelare meddelar att de är djupt fokuserade, tar en match i taget, och nu laddar batterierna för högtryck när man ska upp till bevis mot supernationen Storbritannien!

Var god notera att Ssupernationen Storbritannien tagit hela fyra poäng mot supernationerna Danmark och Belarus med lag som krossat Tre Apor som blivit poänglösa mot dessa supernationer.

Matchen mot dåvarande gruppjumbon Tjeckien torskades igår sedan diverse apor/ex-apor börjat ta utvisningar som Tjeckien omedelbart utnyttjade. Apan/ex-Apan Pär Lindholm förklarar att han inte "tror" att någon tar en utvisning med vilje.

Jahaja. Början till fallet var alltså när en ex-Apa börjar tjafsa efter avblåsning och tredje periodens slut. Tjafs efter avblåsningar - känner vi igen det? Javisst. Det är ju vad Apan pysslat med i SHL hela säsongen. Något som ligger i deras natur på något vis, som fanns det beskrivet i blygdsektens katekes med värdegrunnnnnd och som lockar fram applådorkaner från de tomma stolarna i Aparenan.

Jag tror inte vi ska kräva att Tre Apor tar poäng mot supernationen Storbritannien. Vi vet ju att Tre Apor är ordentligt försvagade dessutom.

Nej, jag syftar inte till att laget nu saknar bäste spelaren lill-Nisse Lundqvist. Utan till det faktum att de "bara" har med fem (!) apor/ex-apor. Att de helt egna produkterna från blygden borde varit flera. Det har vi ju den självutnämnde experten Vennerblads ord på. Skulle bara Garpen insett att han borde behållit apan Berggren hade ju Tre Apor gått för Glud, enligt Vennervall.

Huvudpersonen själv, apan Berggren, meddelar att han är CHOCKAD över att han inte fick vara med. Och som förstärkning meddelar han även att folk han känner också de är CHOCKADE!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Åtta minuter in på matchen mot supernationen Storbritannien tar supernationen ledningen med 0-1 och mot ett sådant monstermotstånd anar man att matchen är körd för Tre Apor.

Men helt mirakulöst kommer Tre Apor igen och nu, i slutet av andra perioden sätter Tre Apor 3-1.

Inte undra på att spelarna är glada och lättade i båset. De har de all anledning att vara. Nu kanske de kan vinna denna match mot supernationen Storbritannien och naturligtvis ska de glädjas och borde få en jättebonus dessutom.

Det må vara som det vill med övriga matcher men lyckas man slå supernationen Storbritannien sjuka man hyllas!

Kortege på Sergels torg vid hemkomsten? Eller kanske snarare utanför Aparenan i schtan eftersom succélaget innehåller hela fem apor(/exapor.
Kommentera