Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2341733

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Man måste tycka synd om SeMerStudion som såg riktigt ledsna i ögat ut efter det att Einar Wolf - warulfvsdödaren - slagit till igen.
---------------------------------------------------------------------------------
Ja, jag märkte det. Men det var värt 600, ALLA DAGAR I VECKAN!!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Ja jobbigt för killarna i studion, särskilt för Petter Rönnkvist som före matchen väntade sig/ önskade sig ett annat resultat. Kom igen och ge inte upp Petter🤣🤣🤣. Med det sagt, så var Förjestad riktigt jobbiga att tas med i kväll och detta kunde precis lika gärna slutat i en förlust och en sjuk besvikelse för oss. Vi ska vara ödmjuka i kväll och verkligen tacka Einar som tar chansen i Omarks Lina på ett fantastiskt sätt, han måste nu få bli kvar där! Fröberg eller Connolly, Shinnimin och Ponta kan bli bra. Kör så Bulan, snälla! då ser det riktigt bra ut, riktigt bra ❤️
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Vete fan varför man har ett inre lugn då finalen är annars är man fladdrig och nervös som sjutton, Det tippar mer och mer över mot Luleå nu har Einar vår X Factor varvat upp som sjutton!

Väntar på att Shinnimin ska komma igång också och peta in puckar, Man undrar vart fan placerar man Ponta nu då ned i 3e för peta Einar nu det vågar fan inte Bulan!

Nästa kommer vi ta hem ska du se för jag kan slå fast vi kommer vinna en borta och det kan vi ta nu, Sedan hem och för Lördags salongen ta hem lé mat bucklan och sedan kan festen börja!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Fantastiskt bra gjort! Vi som kan hockey vet ju hur betydelsefullt det är ett satsa pengar MOT vårt lag så stort tack för din viktiga insats!
Kommentera