Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2341743

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Ja jobbigt för killarna i studion, särskilt för Petter Rönnkvist som före matchen väntade sig/ önskade sig ett annat resultat. Kom igen och ge inte upp Petter🤣🤣🤣. Med det sagt, så var Förjestad riktigt jobbiga att tas med i kväll och detta kunde precis lika gärna slutat i en förlust och en sjuk besvikelse för oss. Vi ska vara ödmjuka i kväll och verkligen tacka Einar som tar chansen i Omarks Lina på ett fantastiskt sätt, han måste nu få bli kvar där! Fröberg eller Connolly, Shinnimin och Ponta kan bli bra. Kör så Bulan, snälla! då ser det riktigt bra ut, riktigt bra ❤️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Bam Bam Bautin: Ja jobbigt för killarna i studion, särskilt för Petter Rönnkvist som före matchen väntade sig/ önskade sig ett annat resultat. Kom igen och ge inte upp Petter???. Med det sagt, så var Förjestad riktigt jobbiga att tas med i kväll och detta kunde precis lika gärna slutat i en förlust och en sjuk besvikelse för oss.
---------------------------------------------------------------------------------
Jag tar fortfarande åt mig äran för vinsten, för hade jag INTE satsat de där pengarna på Färjestad, slutar matchen i TRAGEDI!!! Jag satsade vad som jag ansåg att jag i stunden kunde offra för att det skulle sluta lyckligt!!
Kommentera