Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2341880

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Apropos helt meningslösa påståenden, som blivit populära i politik och hockey, just eftersom de ät komplett meningslösa:

- Det får stå för dig!
- Det får stå för dig, att det för stå för mig!
- Det får stå för dig, att det för stå för mig, att det får stå för dig!
- Det får stå för dig, att det för stå för mig, att det får stå för dig, att det får stå för mig!

- Jag hör vad du säger!
- Jag hör att du säger, att du hör vad jag säger!
- Jag hör att du säger, att du hör att jag säger, att jag hör vad du säger!

Blister Brigade på Warulfvssidan:

"Lule söker gärna utvisningar med förstärkningar, dom har spelar typerna för det."

Något så hemskt har aldrig skrivits här inne. Hör vad jag säger och det står jag för!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha jamen för tusan! Dom gör ju det! Dom söker pp och de gör dom flesta andra lag oxå, finns väl ingen som kan vrida på en situation tills den passar som du Sven och man kan lika många gånger vrida det till förstärkningar 😁😁 sen finns det förstås en mängd situationer som är direkt regelvidriga som domarna blundar och de är förjävligt men de är tydligen så de ska dömas i shl och särskilt blint blir det i slutspelet, se bara på hur det gick för oss i slutspelet! De var klubbor både i ansiktet och under skridskorna (åt båda hållen) vilket vi inte fixade.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Redan innan finalen startade mannen från gnällbältet - Mitgnäll - sin kampanj att påstå att Lules spelare filmar för att få PP.

Ett jävla skitsnack och det har han fortsatt med gång på gång och eftersom SeMer och media gärna hänger på klickgenererande skitsnack för att slippa tala hockey har det utvecklats till ett minidrev vilket får till följd att zebror och situationsrum sätter på sig ett filter där de utgår från att varje situation där det ser ut som att ett regelbrott begåtts mot en Luleåspelare är en filmning till motsatsen bevisats.

Med denna grund lagd kan Warulfven köra på så hårt den kan utan att straffas för mer än en bråkdel av regelbrotten.

Värst är det förstås för Limpan, som hoppas på 20-30 ggr per match utan att zebrorna ingriper.

Häromdagen påstod Mitgnälls assisterande tomasrådin att "Omark är vek" eftersom han faller när han crosscheckas omkull eller en ulv slår klubban i ansiktet på honom.

Och i pausintervju svarar Limpan på det och förklarar att tomasrådin är en jävla sopa.

Nu har Warulfven på sin jumbotron satt upp bilder där de förklarar att tomasrådin har vunnit ett antal SM-glud medan Limpan inte har något.

Därmed inbillar de sig att de "bevisar" att tomasrådin inte är en jävla sopa.

Med samma logik är förstås spelare som Mats Sundin och Peter Forsberg jävla sopor jämfört med denne tomasrådin.

De tycks ha otur med tänket, warulfvarne.

Visst har zebrorna "höjt tröskeln" i slutspelet och otroligt många regelbrott som självklart skulle ha lett till utvisning i seriespelet skiter zebrorna i. Och de flesta sådana begås av warulfvar, som behöver agera så för att försöka få stopp för Luleå.

Så är det och vi kan vara beredda att acceptera det, även om vi kan tycka att det är ett j-a sätt att inte kunna spela hockey på isen utan måste köra ljug i media. Det är pinsamt och förnedrande för de som sysslar med det, gärna framfört med extremt gälliga röster, signalerande gnällbältesursprung.

Men det är en sak. Vad som är mycket, mycket värre och gör mig heligt förbannad är att de gång på gång kommer undan med extremt fula överfall som självklart ska leda till avstängningar efter granskning i DIFiplinnämnden. Att zebrorna missat slewfoot, brutala och livsfarliga crosschecking som kastar spelare mot sarg med risk för bruten nacke eller sätter en axeltackling i ansiktet på motståndare är inte OK på något sätt. Men just därför finns en organisation för att skydda spelarnas säkerhet, där situationsrummet förväntas att i lugn och ro detaljstudera det inträffade på filmer från olika vinklar. För att kunna upptäcka sådana farligheter och rapportera dessa till DIFiplinnämnden som då kan ta ställning och besluta om avstängningar.

Men spelarnas säkerhet sätts helt ur spel eftersom anmälningar inte rapporteras in till DIFiplinnämnden av lärlingen i situationsrummet. Ja, förutsatt att det inte gäller en lulespelare, som när Andreasson nuddade visiret på L-ÄSCH.

SeMer har tänt på det "skojiga" med MitGnälls gnäll och ljug om att Luleåspelare filmar och hänger på. "Oj, där kunde Luleåspelarens axel ha brutits, det blir max 2 minuter, ropar Skrikegård. Oj, det där ser ut att vara en träff i axelområdet, skojar Skrikegård, när en Luleåspelare uppvisar ett ansiktet från vilket blodet sprutar, det var mest lulespelarens fel som inte räknade med en liten tackling.

Och att situationsrummets lärling numera alltid följer vad Skikegård, Kronwall och annat SeMerpatrask önskar, det vet vi.

Hur många avstängningar har INTE blivit av på fiskrensare och warulfvar eftersom lärlingen inte anmält till dessa till DIFiplinnämnden?

Minst fem stycken. Troligen fler.

Och det är en jävla skandal!

Skulle Warulfven vinna SM nu, tack vare att de efter MitGnälls osportsliga ljug som fått till resultat att de kommer undan med de flesta regelbrott och med att ha sluppit de avstängningar de skulle ha haft...ja, då skulle jag skämmas som warulfv.

Och känna mig som en jävla sopa!
Kommentera