Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2341911

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha jamen för tusan! Dom gör ju det! Dom söker pp och de gör dom flesta andra lag oxå, finns väl ingen som kan vrida på en situation tills den passar som du Sven och man kan lika många gånger vrida det till förstärkningar 😁😁 sen finns det förstås en mängd situationer som är direkt regelvidriga som domarna blundar och de är förjävligt men de är tydligen så de ska dömas i shl och särskilt blint blir det i slutspelet, se bara på hur det gick för oss i slutspelet! De var klubbor både i ansiktet och under skridskorna (åt båda hållen) vilket vi inte fixade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Visst kommer du ihåg i en av seriematcherna mot er när Linus K hos er filmade i slutminuterna när han rundade Luleås kasse så att vi fick bp? Och när han åkte till båset flinade han.
Tom Wikegård kommenterade det trots sitt lulehat.

Och när du skriver "Lule söker gärna utvisningar med förstärkningar, dom har spelar typerna för det" så indikerar ju du att Luleå sticker ut. För skulle de flesta lag göra det så är det ju inget att nämna ens. Spelartyperna för det...vilka då (Räkna bort Shinimin)? Ni har ju Linus K tex
Kommentera