Luleå HF

115738 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2346222

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Vinnerborg var den bästa domare vi haft förmodligen i SHL man hade hoppats att han fick döma ett varv till i SHL för runda av, Men han går efter regelboken det ser man fortfarande det är inte ngt skevande utan han tar det man ska sedan är det bra!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läser att hockeyförbundet raaaasar mot Warulfven.

Aha, tänker jag. Nu har de begripit att den tidigare domarbasen, det dokumenterat korrumperat warulf supportern Peter "hejsanhejsan" Andersson i lönndom nästlat sig in i referensgruppen för spelarnas säkerhet och att han i den rollen myglat så att bortåt tio anmälningar till Disciplinnämnden av spelare i Fiskrenset och Warulfven under semifinal- och finalmatcher mot Luleå - det svåraste hotet mot ett Warulfvs-glud inte blivit av.

Skönt, tycker jag, att man till slut tar i med hårdhandskarna mot myglet.

Men så ser jag att det inte alls är så. Det handlar bara om att Warulfven handskats ovarsamt med replikan av Le Mans-pokalen, som åkt i golvet, och därigenom har de två klubborna högst upp på pokalen brutits av.

Äsch. Det är ju en skitsak. Hade varit mycket bättre om de agerat mot myglet. Men det hade förstås varit att hoppas på för mycket av det tandlösa förbundet.
Kommentera