Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2346302

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läser att hockeyförbundet raaaasar mot Warulfven.

Aha, tänker jag. Nu har de begripit att den tidigare domarbasen, det dokumenterat korrumperat warulf supportern Peter "hejsanhejsan" Andersson i lönndom nästlat sig in i referensgruppen för spelarnas säkerhet och att han i den rollen myglat så att bortåt tio anmälningar till Disciplinnämnden av spelare i Fiskrenset och Warulfven under semifinal- och finalmatcher mot Luleå - det svåraste hotet mot ett Warulfvs-glud inte blivit av.

Skönt, tycker jag, att man till slut tar i med hårdhandskarna mot myglet.

Men så ser jag att det inte alls är så. Det handlar bara om att Warulfven handskats ovarsamt med replikan av Le Mans-pokalen, som åkt i golvet, och därigenom har de två klubborna högst upp på pokalen brutits av.

Äsch. Det är ju en skitsak. Hade varit mycket bättre om de agerat mot myglet. Men det hade förstås varit att hoppas på för mycket av det tandlösa förbundet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Äsch. Det är ju en skitsak. Hade varit mycket bättre om de agerat mot myglet. Men det hade förstås varit att hoppas på för mycket av det tandlösa förbundet.
----------------------------------------------------------------------------------
Jag hade faktiskt inte tänkt skriva nåt på ganska länge efter den svårsmälta förlusten...

Men..., den BISTRA SANNINGEN är Tyvärr, återigen, att vårat HERRLAG av outgrundlig anledning,(OTUREN exkluderad, för den tycks vi ALDRIG slippa undan) SAKNAR?...'det lilla extra' som KRÄVS för att gå segrande ur sådana här vitalt avgörande bataljer..

Vi hade två matchbollar i rad vid ställningen 3-2 i matcher.
Men sanningen är den att vi egentligen inte var särskilt nära att 'slå in' nån utav dem..
I Karlstad i match 6 hade vi ju i stort sett ingenting förutom den ' turliga reduceringen till 1-2...

I den sista matchen hemma inför en Överfull delfin spelade båda lagen, mest vi dock...mycket räddhågset rättigenom hela matchen.

Om man INTE som hemmalag i en sån match, Åtminstone FÖRSÖKER TA TAG I TAKTPINNEN och bjuda upp till dans inför hemmapubliken, är det ytterst tveksamt om man faktiskt förtjänar att gå segrande ur striden, OTUREN TILL TROTS!

Nu har vi har tappat 3-1 och 3-2 ledningar först till 4, plus även 2-0 ledning först till 3 i slutspel lite FÖR ofta för att det BARA ska vara en slump..
Och iallafall i de TVÅ SISTA matcherna, som vi INTE HELLER förlorade p g a bortdömningar av domarna.

Jag är medveten om att det här är hårda ord, men nu sa jag dem ändå.

Jag hoppas verkligen att vi TROTS det Blytunga nederlaget ändå förmår mönstra ett någorlunda konkurrenskraftigt lag till nästa säsong, även om nederlaget lär bli det mest svårsmälta under våran snart 40 år långa historia i högsta serien.

Jag önskar er alla TROTS... det demorialiserande nederlaget Ändå en trevlig sommar, så hörs vi igen några matcher in i nästa säsong, när vi sett hur 'skeppet ligger'.

Trevlig sommar på er alla, även om det är ett tag till dess.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Den där bucklan fick sig en buckla med andra ord och well du tänkte samma som jag ÄNTLIGEN, Sedan läser man det handlade och en Le Mat eller vad den kallas åkte i backen på scen skandal jomenvisst!
Kommentera