Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2348932

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det där synar jag förutom på flygrädslan den har du rätt på!

Sedan så kan vi jämföra Jocke Lindström i Skellefteå han hade så jäkla feta kontrakt framför sig men valde han dem NEJ hjältat styrde han hem och valde bort alla klubbar som jagade han, Limpan vänder hem 35år lagom ålder vända hem och spela för klubben i hans hjärta men visar han det där klubbhjärtat eg nje nja då hade han gjort som Jocke Lindström och valt bort Schweiz och andra klubbar för den förening som betyder något för han men nu nej han åkte på isen en vinter sedan var det nog!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Säga vad man vill om den fulspelande apan Jocke men han har ett stort hjärta för sin moderklubb, det får man ge honom.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Skillnaden är den att Limpan många år varit stjärna i KHL och Schweiz, medan highsticking Lindström konsekvent misslyckats utanför Sveriges gränser. Highsticking har helt enkelt inte annat att välja på, och när han lurade Aplasse J och sedan köpfest-Näsan att skriva kostsamma och långa kontrakt, var det det bästa som kunde hända highsticking. Limpan hade fått mycket väl betalt och lyckats överallt i Europa och KHL.

Hade Highsticking alternativa erbjudanden från Schweiz, när han skrev på mångårigt med Apan? Jag har i alla fall inte hört något om det. Men var det så insåg han nog att han skulle misslyckas precis som han just innan misslyckats i NHL/AHL/KHL och t.o.m fått se matcher från läktaren.
Kommentera