Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2348948

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Skillnaden är den att Limpan många år varit stjärna i KHL och Schweiz, medan highsticking Lindström konsekvent misslyckats utanför Sveriges gränser. Highsticking har helt enkelt inte annat att välja på, och när han lurade Aplasse J och sedan köpfest-Näsan att skriva kostsamma och långa kontrakt, var det det bästa som kunde hända highsticking. Limpan hade fått mycket väl betalt och lyckats överallt i Europa och KHL.

Hade Highsticking alternativa erbjudanden från Schweiz, när han skrev på mångårigt med Apan? Jag har i alla fall inte hört något om det. Men var det så insåg han nog att han skulle misslyckas precis som han just innan misslyckats i NHL/AHL/KHL och t.o.m fått se matcher från läktaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jocke Lindström NOBBADE ett kontrakt i Schweiz som var på några år för att spela i Skellefteå, Tror man måste förstå lite grunden för limpan och det är pengar sedan att gumman styr han en hel hög är en annan femma men för min del räcker det med denna säsong som var!

Våra GM måste få grepp på situationen och få spelare SOM vill spela i Luleå oavsett och inte strula som Limpan gjorde ånyo tyvärr, Kanske min åsikt är en annan än det övriga har men är less på veliga spelare som inte vet vad dem vill efter säsong!
Kommentera