Luleå HF

105317 inlägg · 872 ämnen

Inlägg #2352079

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Imponerad av Apans styrelse? Ja och nej. Det handlade mer om nivån längre ned, från klubbdirektör till tränare, som under många år leddes av sekttänkande personer, som jag med rätta kritiserade av många skäl. Och detta under en styrelse som lät dem hållas.

Numera har de tvättat rent på ett ganska imponerande sätt. Kanske har styrelsen haft ett finger med i detta, jag vet inte. Ordföranden numera är en person med omfattande erfarenhet som konkursförvaltare.

Att de nu levererar uppgifter om 11,5 miljoner vinst under året låter ju imponerande, kanske, och utan kunskap på området har jag ändå försökt ta del av den årsredovisning de lagt fram och tycker att den verkar knepig. Men vad vet jag? Kanske den signalerar ett bra jobb av Apans styrelse? Vi får se.

Att de gjort sig av fiaskot Näsan och petat in vettigt folk som Eric Forsell och Lill-Nisse farsa låter ju som bra agerat och de håller ju på börsen bättre än Näsan som löpte amok och köpte allt han såg varpå Apan backade 30 miljoner. Att de nu ersätter sektens översteprofet ApPea Israelsson med en lokal affärskvinna låter också klokt. Så på så sätt kan jag vara imponerad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja det är fler än du Sven som tycker apans bokslut verkar mystiskt.
När till och med ApPravda Norran ifrågasätter bokslutet då luktar det att någonting verkar ruttet i Apan.
+1
Kommentera