Luleå HF

105317 inlägg · 872 ämnen

Inlägg #2352185

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja det är fler än du Sven som tycker apans bokslut verkar mystiskt.
När till och med ApPravda Norran ifrågasätter bokslutet då luktar det att någonting verkar ruttet i Apan.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
DansbandsWolf: Har inte kunnat läsa Norranartikeln förstås, men däremot vad de diskuterar på Apkraft. Inledningsvis var det bara hardcore apor som kraftigt fördömde Norrans journalist, som tog bladet från munnen. Men nu har folk förklarat att de kan förstå kritiken.

Tycks vara så att Apan väsentligen gått plusminusnoll, men att de lagt sitt pandemistöd på c:a 11 miljoner i börsen med följd att de nu "visar upp" en vinst på c:a 11 miljoner och dessutom löser problemet de haft senaste åren med tom börs som tvingat dem till kortfristiga dyra lån för att kunna betala löner.

Norranjournalisten jämför det med saker etc som tagit emot stora subventionsstöd från staten för att täcka förluster, men därefter betalat ut stora bonusar till anställda samt höga aktieutdelningar. Vilket han tycker är omoraliskt och ej i klang med Apans "värdegrund".

Kan ju ha en poäng där förstås. Och en sådan synpunkt gäller kanske inte bara Apan utan även andra klubbar förstås.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
DansbandsWolf: Ja, det är dråpligt och på ApKraft går de bananas över journalisten som tidigare enbart kört ApPravdas vanliga aprapporter, dvs godkända av sekten.

Min kritik var väsentligen bestående i att jag tycker det var besynnerligt presenterat och svårt att bedöma, men man i ApPravda tycker det luktar mygel och menar att Apans påstådda värdegrund är bara snack.

Jag tror personligen dock att Apan kanske fått till ekonomin lite bättre eftersom Forsell och Lill-Nisse farsa har visat omdöme. Vi får se var det landar:-)
+1
Kommentera