Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2358403

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jag har faktiskt inte sett unge herr Dahlén spela, men folk tycks anse att han ä jävligt bra och skulle innebära en kanonförstärkning. Men tänker det är otänkbart att han skulle spela i Sverige i annan klubb än Timrå.
--------------------------------------------------------------------------------------
Så in i helvette bra var han när han spelade i Timrå, och i princip varje gång jag sett honom spela.

Men som du säger, Dahlen och Timrå verkar ju vara en relation som är 'förevig'. Dock inte vad gäller SHL-spel...

Men det vore en dröm om han kritade på för VÅRAT GÄNG, då får jag liknande 'visioner' som jag hade inför den gångna säsongen. Det lyckades ju faktskt,nästan.....
Men!!! med Dahlen i laget så skulle det faktiskt kunna gå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: OK, tar ditt och andras ord för att Dahlén är så bra. Kollat lite stats och lite förvånande att när han gjorde andra försöket i NHL fick han inte förlängt för nog tycks han ha levererat. Ingen annan NHL-klubb har hängt blå honom ännu men nog känns det som att det borde ske - det kan ju dröja en månad till innan sådana chanser brunnit inne och han väntar nog in det eftersom det är hans förstaalternativ.

I andra han talar ju han genom sin agent att de ser NLA som ett alternativ. Swizzarna har ju fyllt sina klubbar med utländska spelarkvoter redan men vissa NLA-klubbar har ju utan att blinka köpt in 1-2-3 spelare utöver kvoten.

Så väldigt svårt att tro att SHL skulle kunna bli aktuellt för unge herr Dahlén men skulle det ske känns det orimligt att tro att han skulle spela för annat lag än Timret.

I vilket fall lär det nog dröja länge innan SHL skulle kunna bli aktuellt för honom.

Man kan ju undra varför Aftontrasan går ut med informationen att "Luleå erbjuder monsterkontrakt". Ofta är det ju agenten som släpper anonym info till media i syfte att hetsa andra klubbar att bjuda mer. Ja, vi får se hur det landar.
Kommentera