Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2358380

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: Ojdå. Kan det stämma? Att både Luleå och Apan erbjudit som en halv miljon i lön, vilket skulle kosta klubben inklusive sociala utgifter, nio miljoner för 12 månader?

Ja, Apan spar ju in den summan om de blir av med highstickings kontrakt. Och Limpan var väl inte gratis för Luleå heller.

Men är Dahlén verkligen så bra att han är värd så mycket? Eller är det värvningshysteri som signaleras? Och han är väl extremt förknippad med Timret, till den grad att skulle han överhuvudtaget spela i SHL skulle det vara för Timret även om de erbjöd betydligt mindre pengar än t ex Luleå och Apan.

Nå. Intressant i vilket fall. Jag har faktiskt inte sett unge herr Dahlén spela, men folk tycks anse att han ä jävligt bra och skulle innebära en kanonförstärkning. Men tänker det är otänkbart att han skulle spela i Sverige i annan klubb än Timrå. I vilket fall svårt att tro att något händer i nuläget. Han väntar väl ut bud från andra NHL-klubbar och det kan ju ta månader innan sådant blir klart. Kanske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: NHL eller saftåbulla hos mammis är nog de enda realistiska alternativen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
Vet ej om apan har erbjudit så mycket utan det var en som jobbar på Aftonbladet som twittra att Luleå ska ha erbjudit 500k/månad. Men han borde ändå hamna i Timrå om det blir SHL.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jag har faktiskt inte sett unge herr Dahlén spela, men folk tycks anse att han ä jävligt bra och skulle innebära en kanonförstärkning. Men tänker det är otänkbart att han skulle spela i Sverige i annan klubb än Timrå.
--------------------------------------------------------------------------------------
Så in i helvette bra var han när han spelade i Timrå, och i princip varje gång jag sett honom spela.

Men som du säger, Dahlen och Timrå verkar ju vara en relation som är 'förevig'. Dock inte vad gäller SHL-spel...

Men det vore en dröm om han kritade på för VÅRAT GÄNG, då får jag liknande 'visioner' som jag hade inför den gångna säsongen. Det lyckades ju faktskt,nästan.....
Men!!! med Dahlen i laget så skulle det faktiskt kunna gå!
Kommentera