Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2358313

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Tydligen ska vi ha erbjudit Dahlén ett kontrakt med en lön på ca 500k i månaden.
www.aftonbladet.se/sportbladet/a/pWoKlX/monsterbud-pa-dahlen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: Ojdå. Kan det stämma? Att både Luleå och Apan erbjudit som en halv miljon i lön, vilket skulle kosta klubben inklusive sociala utgifter, nio miljoner för 12 månader?

Ja, Apan spar ju in den summan om de blir av med highstickings kontrakt. Och Limpan var väl inte gratis för Luleå heller.

Men är Dahlén verkligen så bra att han är värd så mycket? Eller är det värvningshysteri som signaleras? Och han är väl extremt förknippad med Timret, till den grad att skulle han överhuvudtaget spela i SHL skulle det vara för Timret även om de erbjöd betydligt mindre pengar än t ex Luleå och Apan.

Nå. Intressant i vilket fall. Jag har faktiskt inte sett unge herr Dahlén spela, men folk tycks anse att han ä jävligt bra och skulle innebära en kanonförstärkning. Men tänker det är otänkbart att han skulle spela i Sverige i annan klubb än Timrå. I vilket fall svårt att tro att något händer i nuläget. Han väntar väl ut bud från andra NHL-klubbar och det kan ju ta månader innan sådant blir klart. Kanske.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: Tydligen ska vi ha erbjudit Dahlén ett kontrakt med en lön på ca 500k i månaden.
------------------------------------------------------------------------------------------
Jaa alltså, får vi i en utopisk värld in Jonatan Dahlen i truppen, då är jag benägen att tro att nästa säsong kan bli angenäm.
Han får väl anses ha genuina Spetsegenskaper som faktiskt överstiger de som Linus Omark besitter. Men det ät väl att hoppas på 'för mycket' att tro att Dahlen ska ansluta. Men hoppet är ju det sista som överger människan, som det ju brukar heta.
Kommentera