Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2378791

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Håller med. Tycker att Zappa normalt sett är vettig och tror att det var mest ett uttryck för frustration över det egna laget. Tror dock Brynäs kommer att få ihop det vad det lider. Finns mycket kvaliteter i laget. Bif är den negativa överraskningen hittills och Timrå och Malmoe de positiva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Yep. Pölsan ska tydligen ha varit duktiga första matcherna, och höll oavgjort. Mot oss lyckades de inte, men är å andra sidan bäst i ligan på att stänga ned motståndarna, liksom vi också gjorde mot HV.

Pölsan har många bra namn och förvånande att de inte fått ihop det ännu. Men många har liksom Rödin underpresterat rejält och det i flera år. Tror, liksom supportrarna själva, att Manner bör sätta Johan Larsson som center i förstalina att leda hela laget och sätta standard. Kanske han avvaktar lite att Johan vänjer sig vid stor rink och så.

Timret blir intressant att följa. Var det bara inledningslycka första matcherna, eller kan de fortsätta gå bra? Jag tror på det senare men kanske det kan gå lite hösttid innan de hittat fram optimalt.

Malmoe har ju också överraskat men det kan väl inte hålla?

Tiden ger svar.
Kommentera