Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2380176

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Otrolig allsvensk omgång igår. Tror det är viktigt för Östersund att plocka så många poäng som möjligt i inledningen, varenda poäng kommer bli viktig om de ska undvika kval. Annars är det ju intressant att SSK kunde studsa tillbaka, de har floppat så många år nu att man unnar fansen framgångar nu, men känslan är ju att deras trupp är alldeles för svag. Det finns några bra toppspelare men inte så mycket mer än så. Särskilt den här säsongen räcker det inte, ruggigt liga denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Peja: Ja, överraskande att Östersund inleder Allsvenskan med vinster. Blir väl svårt för dem att fortsätta men trevligt om de gör det. En annan överraskning i topp kanske är Kristianstad men de tycks ha ett starkt lag och kanske håller på att arbeta sig till att bli en ny uppstickare från sydligaste syd a la tidigare Karlskrona, som dock behandlades som skit av ligan och förbundet som knäckte Kronan ekonomiskt. Men en SHL-framtid för tre skånska lag vore en oväntad utveckling, om vi om några år har sex skånska derbyn per säsong med i stort sett cykelavstånd för spelarna.

Personligen vill jag ju ha så många Norrlandslag som möjligt uppe i högsta ligan och när nu Timret tycks etablera sig skulle ju BurkÖlen och MooDoo stå på tur, men främsta hindret är förstås DIF.

Vilket/vilka lag skulle det helst se ta steget upp till SHL nästa säsong?
Kommentera