Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2380400

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Härlig moralisk kompass!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Första perioden över 0-0 men som spelet varit har Luleå inte alls fått spelet att stämma utan Pungen har fått rejält stopp på oss, medan de själva lyckats över hela isen med eget spel när de haft puck. Skotten 10-9 men Pungen har haft flera bra chanser (tack. Lassi) medan vi inte haft någon riktig egentligen.

Nå. 0-0 trots att vi inte lyckats med spelet. Hoppas och räknar med att Luleå skärper sig i andra perioden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Passerat större delen av första perioden och överlag är det definitivt Pungen som fått spelet och matchen dit de vill.

Luleå kommer inte in i pungenszon lätt eftersom de stänger till mitten innan blå bra och efter dumpning eller eventuell inåkning är stora och tuffa pungar resoluta att sätta stopp på mindre luleåspelare mot sarg och vi kan knappast etablera något.

Oungen däremot spelvänder snabbt och avslöjar vår höga press med följd att de ledigt kommer in till oss, där de hinner köra lite passningar och ta fram en del skott på mål.

Pungen haft första PP, det boxade vi bort bra. Luleå haft två PP, där första nog tävlar om titeln Luleås sämsta PP någonsin - vi kom in, och opungen spelade bort pucken fem gånger så var det över; något bättre men inte bra andra PP för Luleå.

Nu fem minuter kvar av första och än så länge ser spelet ut som det gjort.

Vi väntar förstås på att Luleå ska vakna, skärpa till sig och ta tag i spelet. Lutar mot att det kan bli först i andra perioden?
Kommentera