Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2381790

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Sannys krönika på Expressen känns så spot on!

Och vill man diskuterar Chicken så var det exakt de sanny säger att man ville ha det lilla extra när man värvade honom.

Så måla inte upp lulehockey som nån helylle klubb dom vet exakt vilka spelare dom vill ha och vilka "talanger" dom ska ha 🙂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Blister Brigade: "Luleå visste exakt vad de värvade med Shinnimin".

Jag håller inte med. Han lirade ju tre säsonger med Läjkers och levererade första åren 0,75 poäng per match, vilket nog stämde med vad de hoppats på där. Men klev dessutom upp till runt 2 utvisningsminuter per match, vilket är extremt mycket och dessutom långt mycket mer än han haft i sin tidigare karriär. Tredje året fortsatte han ta lika många utvisningar samtidigt som poängproduktion halverades och då skickade Hallam iväg honom.

Var det "tredjesäsongs-Shinnimin" Luleå ville ha?

Nej, naturligtvis inte. Man hade säkert hoppats - och var överens med Shinnimin - om att Luleås typ av hockey skulle öppna för Shinnimin och att hans dokumenterade skicklighet att leverera poäng framåt skulle fungera väl, men så blev det inte. Trots allt ska påpekas att han dessutom lojalt tagit på sig att ta den mest obekväma positionen att fightas nere i slottet och framför mål.

Förra säsongen i Luleå hade Shinnimin skärpt sig och tog bara 25% av de utvisningar han gjort i Växjö, men poängproduktionen tog inget hopp uppåt. Och detta trots att fick spela hela hösten med Limpan Omark. En förhoppning som inte alls slog in tyvärr.

Så, ser man på stats så har Shinnimin verkligen skärpt sig rejält. Hans utvisningsminuter har blivit, mycket färre. Helt klart är det så. Men det har inte riktigt fungerat framåt vad det gäller mål och målpass.

Och nu med så mycket fokus på just honom vad det gäller filmningar/förstärkningar är det jobbigt. Visst finns det många andra spelare som inte alls uppmärksammas lika mycket, fast svårt att snacka bort att Shinnimin har högre frekvens förstärkningar än andra. Och när denna häxjakt fått sådan karaktär att hela j-a hockey-Sverige skäller ihjäl sig när han INTE filmat i matchen mot Pölsan blir det svårt att hantera.

Svårt att gissa hur det här kommer att fortsätta. Men bra att förbundet nu agerar för att fälla förstärkningar och det blir tydligt att här har vi många andra som förstärker.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Blister Brigade:
Snacka om att svära i kyrkan.
Men det är ju då du kommenterar här inne. När du ska utdela ett hugg i sidan. Som supporter till Ske har man inget att säga till om när det gäller att fördöma filmningar. Vi här inne har erkänt att Shinnimin mfl filmar och förstärker. Och klubben har också gått ut och erkänt samma sak. Och att man gör åtgärder för att bli av med det.

När har någon av er från SK Aik erkänt Jimmie Hollywood mfl och hans fasoner?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Blister Brigade: Sanny försöker förminska filmning, det måste bort från sporten genom hårdare straff och högre böter, det finns en gräns som man inte får passera för att vinna, filmningar är en sådan gräns.

Jimmie Jump är ju en känd filmare som hellre vinner oärligt än förlorar ärligt, fy fan.
Kommentera