Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2381834

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Blister Brigade:
Snacka om att svära i kyrkan.
Men det är ju då du kommenterar här inne. När du ska utdela ett hugg i sidan. Som supporter till Ske har man inget att säga till om när det gäller att fördöma filmningar. Vi här inne har erkänt att Shinnimin mfl filmar och förstärker. Och klubben har också gått ut och erkänt samma sak. Och att man gör åtgärder för att bli av med det.

När har någon av er från SK Aik erkänt Jimmie Hollywood mfl och hans fasoner?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: SS och Pajala jag är inte bara ute för att hugga och jag håller med er i att filmningar ska bort och är väl medveten hur Jimmie var.
Har personligen alltid gillat Jimmie vilket inte är så konstigt då han var våran kapten men oxå fått skämmas då han gått över gränsen och kört sitt fulspel, tyvärr är det så att visa spelare har sina bra och dåliga sidor och ju mer dom kommer undan med desto värre kan dom bli.
Va gäller chicken så tror jag oxå som Sven skriver att dom ville ha produktion men oxå en som kunde ligga och köra på gränsen av vad som är tillåtet för de kan dom knappast ha missat i scoutingen
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Mycket klokt påpekat. Luleå är inte OK med filmningar och är tydliga med det. Apan däremot höll helt tyst om att de hade en kapten som offentligt erkänt att han fuskade och filmade och föreningen yrade i stället om att de var så mycket finare och mer moraliska än andra eftersom de hade en "värdegrund". Usch!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Sluta med att precis som Putin förflytta fokus från dagens verklighet. Shinnimin har ju åkt dit för filmning ytterligare en gång, dags för föreningen att ta ansvar och inse att anställa en filmare var felaktigt.
Kommentera