Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2382641

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: SS och Pajala jag är inte bara ute för att hugga och jag håller med er i att filmningar ska bort och är väl medveten hur Jimmie var.
Har personligen alltid gillat Jimmie vilket inte är så konstigt då han var våran kapten men oxå fått skämmas då han gått över gränsen och kört sitt fulspel, tyvärr är det så att visa spelare har sina bra och dåliga sidor och ju mer dom kommer undan med desto värre kan dom bli.
Va gäller chicken så tror jag oxå som Sven skriver att dom ville ha produktion men oxå en som kunde ligga och köra på gränsen av vad som är tillåtet för de kan dom knappast ha missat i scoutingen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Blister Brigade: Uppskattar att du vet att Fläskberget kunde leverera fulspel, tycks finnas många apor som vare sig sett, hört eller sagt något.

Som strålkastarna nu riktats på Shinnimin åker han säkert på straff för filmning med hög frekvens typ varannan - var fjärde match om han spelar som han gjort tidigare. så kan vi inte ha det. Till viss del är det orättvist eftersom motståndarna kör fulhårt på honom utan att straffas, men nu är det som det är och han blir tvungen lägga band på sig och inte åka på många fler förstärkningsstraff. Vet inte om han då kan prestera så bra som han gör, kanske faller det också? Och tråkigt nog har han inte lyckats så bra som vi och han hoppats i Luleå. Han är ju ingen Lasch eller Little som kanske förhoppningen var lite. Framtiden för Shinnimin är inte helt klar. Sant är att det knappast blir förlängt efter den här säsongen och även denna säsong kan uppfattas lite osäker. Beror lite på hur det fortsätter gissar jag. Idag filmade han definitivt inte men åkte på två utvisningar för hakning, där den första nog var korrekt, åtminstone ganska, medan den andra var ren skit och bodenbjörken borde hellre tagit ut läjken för holding the stick. Men lite signifikativt för hur slöa zebror kan tänkas agera mot Shinnimin framöver medan hockey-Sverige applåderar citron att deras egna förstärkare ska slippa undan.

Känns j-t trist att en häxjakt mot Shinnimin och Luleå ska lyckas om den gör det men om man nu fortsätter straffa syndare som man gjorde med tre stycken efter torsdagsmatcherna ser man det som ett framsteg.
Kommentera