Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2395306

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
I Trottoarkantens arena tar Luleå ut Warden och med 1,5 min kvar sätter Trottoaren 4-2 i tom kasse.

Ridå.

Konstig match där Trottoaren krossade oss under första halvan av första perioden. Följt av att Luleå ägde spelet resten av matchen och nog borde ha lyckats kvittera efter alla chanser.

Det talas ju om att vi behöver rekrytera en duktig målskytt. Har hört talas om någon som heter cartercamper - kan dt vara nåt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det talas ju om att vi behöver rekrytera en duktig målskytt. Har hört talas om någon som heter carter camper - kan det vara nåt?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu är det 5 matcher i tät följd kvar innan ett 14 dagar långt uppehåll, Enbart p g a en totalt IRRELEVANT saft och bulle-turnering vid namn Karjala cup, som ska spelas över 4 dagar mellan 10-13 nov, äger rum. PATETISKT!!! var ordet.

Hursomhelst, det vill verkligen till att det händer nåt under dessa två veckor, med nya s k SPETS-värvningar. För det behövs VERKLIGEN!!

Tyvärr har jag så här dagen innan matchen imorgon mot Örebro, ingen vidare magkänsla inför de matcher som återstår fram t o m den 5 nov. Som sagt, Örebro borta i morgon tisdag, sen Skellefteå 2 dagar senare. HV borta på lördag. Sist Brynäs och Örebro hemma den 3 resp. 5 nov. Jag hoppas verkligen att mina negativa farhågor inför dessa matcher inte slår in.

Tar vi poäng mot Örebro i morgon blir jag mäkta förvånad. Sen hoppas jag att vi inte kammar noll mot Skellefteå heller... Sen vore det ju tacknämligt om vi inte torskar mot HV borta. Fast de har spelat upp sig märkbart på senare tid, så det lär inte heller bli 'a walk in the park'. Sen har vi Brynäs som vi slog med 5-2 borta. Dom 'måste' vi bara besegra hemma...Till sist, en rejält tillknäppt tillställning mot Örebro hemma, där vi med 100% säkerhet!! kan räkna antalet mål totalt, mål i tom kasse Inkluderade!, på ena handens 5 fingrar.

Det vore berömligt om vi kunde producera 'mer' än 2 mål i snitt per match i dessa 5 matcher, mål i tom bur Undantagna!, även om jag tyvärr inte är benägen att tro det...
Och den krassa verkligheten är att jag befarar att om vi inte lyckas med just detta, riskerar poängskörden på matcherna att i värsta fall stanna vid säg 5 p, och i bästa fall 7 poäng...
Blir det så, känns det milt uttryckt 'så där' inför speluppehållet...

Jag upplever det som mer eller mindre ett måste, att MINST 1 spetsvärvning, helst 2 st, presenteras under det efterföljande speluppehållet. Annars blir jag ordentligt besviken.
Och vi vill inte heller se några 'tveksamma' mellanmjölksvärvningar presenteras. Händer inget på spelarfronten under uppehållet finns det STOR anledning till oro. Just saying...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: I Trottoarkantens arena tar Luleå ut Warden och med 1,5 min kvar sätter Trottoaren 4-2 i tom kasse.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi lyckades 'vår vana trogen' producera 2 mål under ordinarie speltid, och som jag befarade, och som jag skrev efter torsken mot Timrå senast, skulle det mest troligt inte räcka mot BÄTTRE motstånd, vilket det inte heller gjorde.
Nu har vi två tuffa matcher kvar innan vi mött alla motståndarlagen. Till att börja med mot Örebro på bortaplan, som vi typ 'garanterat' kommer att förlora emot, om vi INTE gör MER! än 2 mål, sen möter vi formsvaga Skellefteå. Där kan 'möjligen' 2 mål under ordinarie speltid räcka, dock är det inte troligt att det gör det...

Och Warden håller INTE Lassis klass. Det kommer att gå åt he***te om Lassi på något sätt blir indisponibel för spel under en längre tid. Minns mina ord!...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Kan tipsa om en kille som heter Peter Cehlarik annars om du hört talas om han ;)

Tack för en bra match, ni förtjänade mer än 0p idag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
1.35 kvar i Oskarshamn, 4-4 och Apan har precis fått byta ut swingerli som tagit fart för att cirkulera fram till en situation där benen skulle försvinna. Men han åstadkom en offside. Annars!
Kommentera