Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2395348

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jag på väg hem från matchen kunde gått hur som helst nu vann Oskarsham Nu har vi varit på borta turné o taget 2 p av 9 p för dåligt spelade idag med5 juniorer J Lindsttröm o O Möller saknades idag bla.Nä E Forsell måste ut o värva importer vi har 1 spelare!!! Oskarshamn hade 11 idag.Du Sven det härmed benen o utv har du skrivitmånga gånger så jag tror de flesta har läst de nu.SÅG INGET SÅDANT IKVÄLL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Men 4-3 är ju fortfarande förlust och Apan måste ha in ett mål till för att ta poäng.

(Sorry, SAIK-SMåland, att strö salt i såret men det är mycket svårt att upptäcka fusket under live match. Apan ÄR skickliga på det. Men i repriser bild för bild framstår det klart. Vad som inte framstår klart är att vi har ett j-a situationsrum som kan göra detsamma men skiter i det.)

Vi tar en senare situation. Först ser vi hur den ilskne kvänen fult crosscheckar omkull en Oskar, som faktiskt omedelbart kommer upp och försöker med klubban nå Apan Samuelsson som är på väg bort med pucken. Möjligen har klubban då kontakt med yttersidan av Apans knä, men kan förstås inte påverka speciellt. Apan initierar då ett benen försvinner, men inser själv att han bara körde med vänster ben och det blir svårt att låta också högra benet försvinna så efter den senare bilden åker han obehindrat iväg med pucken.

Lite senare kommer en avblåsning. Nu åker Pudas tänker vi alla. Men icke. Det är zebran som visar ut den omkullvräkta oskaren för "slashing".

Det blir PP igen för Apan och då faller 4-4.

Vad kan vi säga om zebran, som till att börja med INTE tog ut Lindholm för slag mot målvaktshandske och därefter för filmning? Men i stället visade ut Cannata som gav igen?

Och sedan struntade i att den ilskne kvänen genom ett ilsket påhopp vräkte omkull en Oskars, bara för att visa ut nämnde Oskars några sekunder senare då hans klubba nuddat ett knä varpå knäägaren levererade en 40% benen försvinner.

Och därmed bistod Apan att gå från 4-2 till 4-4 och rädda en poäng.

Ja, han är välutbildad. Uppvuxen i Skellefteå och spelat för Apan hela hans uppväxt - sista säsongen innan seniortiden nedan då hans låga produktion i kombination med hiskeliga utvisningsantal gjorde att Apan sparkade honom. Och hans säsonger som senior i andra klubbar var misslyckad. Men säkert blev han fint tröstad av pappa som var styrelseledamot och ekonomiansvarig för Apan i många år till helt nyligen.

Helt säkert dömer nämnde domare Apan rättvist. Här föreligger ingen jävsituation.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Trevligt att du fick se ditt favoritlag spela, kul! Tuff match för skadedrabbad Apa men man gick i alla fall upp från 4-2 till 4-4 och knep en poäng. Oskars åkte på hela fyra utvisningar i sista perioden och man blir lite misstänksam. Har kollat de två första utvisningarna och tycker att de är helt korrekta.

Men nu kollar vi in den tredje.

Det som händer är en bråkig gröt av Oskars- och apspelare, men bakom dessa har Cannata blockerat pucken. Apan Max Lindholm har åkt runt hela gröten och slår flera gånger på Cannatas handske som blockerat puck och zebran i närheten är apslö att blåsa av, men gör det till slut.

Cannata ilsknar till på Lindholm som slagit på honom och ger igen med en vänster mot Lindholms högra bröstkorg. Som alla inser kan det inte ha varit en alltför hård träff på en vältränad, 94 kg muskler stor hockeyspelare. Men vad händer?

Apan Lindholm "förlorar benen" och kastar sig omkull raklång på isen, ligger kvar och vrider sig, ojar sig med fruktansvärda plågor.

Cannata utvisas och i 5 mot 3 sätter Apan 4-3.

Det är inte första gången Apan Lindholm filmar och fuskar. Nyinköpt till Apan i höst har han lärt sig värdegrunden snabbt.
Kommentera