Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2395361

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Trevligt att du fick se ditt favoritlag spela, kul! Tuff match för skadedrabbad Apa men man gick i alla fall upp från 4-2 till 4-4 och knep en poäng. Oskars åkte på hela fyra utvisningar i sista perioden och man blir lite misstänksam. Har kollat de två första utvisningarna och tycker att de är helt korrekta.

Men nu kollar vi in den tredje.

Det som händer är en bråkig gröt av Oskars- och apspelare, men bakom dessa har Cannata blockerat pucken. Apan Max Lindholm har åkt runt hela gröten och slår flera gånger på Cannatas handske som blockerat puck och zebran i närheten är apslö att blåsa av, men gör det till slut.

Cannata ilsknar till på Lindholm som slagit på honom och ger igen med en vänster mot Lindholms högra bröstkorg. Som alla inser kan det inte ha varit en alltför hård träff på en vältränad, 94 kg muskler stor hockeyspelare. Men vad händer?

Apan Lindholm "förlorar benen" och kastar sig omkull raklång på isen, ligger kvar och vrider sig, ojar sig med fruktansvärda plågor.

Cannata utvisas och i 5 mot 3 sätter Apan 4-3.

Det är inte första gången Apan Lindholm filmar och fuskar. Nyinköpt till Apan i höst har han lärt sig värdegrunden snabbt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Helt rätt kompis. Domarna rånade Ikoo.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jag vet inte var du får ut av det? Det är efter varje omg så är det fel på spelare domare eller isen. Tur att ni inte har några FUSKARE i Luleå! Ha-Ha-Ha.
Kommentera