Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2414803

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: vi kan ju inte byta ut ett helt lag så givetvis måste vi värva bättre spelare, Sallinen och Kempe förstärker laget men gör inte oss till guld kandidater, först nästa säsong kan det hända något, jag ser det som positivt att många spelare är utan kontrakt och vi kan börja bygga nytt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Du KAN ha rätt i det. Samtidigt ska vi komma ihåg att Luleå fortfarande är det lag som gått bäst i serien i 5 mot 5, och många matcher under hösten har vi ägt spelet 1-2 perioder - men haft svårt att vinna för att vi inte fått in något mål ytterligare - speciellt i PP.

Min bedömning är att int fan är det så j-a stor skillnad, vi behöver inte SÅ mycket extra medgång för att uddaförluster ska bli uddavinster. T t ex hemmamatchen som vi torskade mot suveräna serieledarna Läjkers. Du vet ju att den matchen skulle vi vunnit, men oflyt stoppade oss.

Det HAR varit en jäkla jobbig silly season men när/om nu Sallinen och Kempe förstärker och den sistnämnde är hel och lyckas finns en chans att vi lyfter ordentligt. Så långt efter är vi inte.

Och tror inte att vi tömt rekryteringskassan efter denna/dessa sena rekryteringar. Kanske finns det plats för ytterligare så småningom om 1-2 månader. Ytterligare som får ditt glas att oftare bli halvfullt...
Kommentera