Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2463180

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pytsDet var alltid svårt spela mot er. Trodde aldrig att vi kan vinna mot Luleå 0-5.Luleå hade mycket bättre lag och spel föra året. Ha det bra kompis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iko70: Jag håller med du. Luleå pressade alltid högt mot er och ni hade svårt att komma ur egen zon. Och så kom misstag som vi kunde utnyttja. Dessutom, när ni fick till spelvändningar, var ni duktiga men kunde ofta hanteras. Vi vann ju hemma med 4-1, borta med 2-5 typ.

Men nu har ni fortsatt satsa på ert spelsystem och vässat det ordentligt. Försvarar er bra och har otroligt duktiga spetsforwards.

Just nu tänker jag att att PlayIn mellan Oskars och Luleå - vilket kan hända - torskar vi säkert.

Tror att vårt spelsystem att jobba hårt och se till att spelet är i er zon passar er som handsken. Bättre vore nog att vara mer defensiva och stänga till med fem gubbar i mittzon och pressa ut er åt sargerna men låsa till slottet skulle vara mer effektivt. Men svårt för att inte säga omöjligt för oss att ändra system så rejält när vi möter er. Och då får vi förstås ännu färre chanser i anfall i er zon och med tanke på hur trubbiga vi är och hur svårt vi har att måla känns ett sådant spel förlorat för oss.

Däremot kan andra lag säkert köära så och lyckas bättre mot er, men vi fixar det inte. Mycket imponerad av hur ni kunnat rekrytera så skickliga forwards och sätta ert spel. Applåd för det!
Kommentera