Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2463118

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
k-e041: Håller med dig. Ettan och trean skulle han i de flesta fall ha tagit i normal form. Ettan går in en bit nedanför krysset och trean är Lassis stolpe att hålla. Tvåan möjligen att Engsund skulle ha kunnat täcka av bortre bättre men han blir kanske försiktig i överkant beroende på att han vet vilken skicklig spelare han möter?
Jag har tyckt att Lassi varit lite ur form ända sedan landslagssamlingen han var iväg på egentligen. Bara hoppas att han hittar tillbaka.
Nä jag är inte målvaktstränare, men som du skriver. Lassi släpper knappast fem puckar i normal form.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pytsDet var alltid svårt spela mot er. Trodde aldrig att vi kan vinna mot Luleå 0-5.Luleå hade mycket bättre lag och spel föra året. Ha det bra kompis.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: OK, jag läser och förstår och inser att sanningen nog inte helt är den jag ville framhålla utan får ta till mig kloka bedömningar av er.

Det var inga lätta skott på Lassi. Men en Lassi i Lassiform hade förväntats rädda åtminstone några av skotten. Och vidare är utespelarnas ansvariga för att ha släppt fram några av skyttarna.

Känns fint att hockeykommunikationen fungerar som man önskar att den ska göra. Man lägger fram och argumenterar för olika synpunkter och bra bedömningar ska kunna påverka. :-)
Kommentera