atomragnar

764 inlägg · 884 besökare

Historik

·
MoDo Hockey > Sv: Silly season
Christensen: Så är det. Tänka sig att HV71 fans 2021 kommer hit och desperat försöker hitta glädje i andras olycka. Stort av dig :).
+10
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
modomille: Det är mycket sant. Det är egentligen bara kolla på årets NHL slutspel och se. Vilka lag är det som tar sig långt? De med en sjuk första kedja eller de med bredd?

Personligt tror jag att göra sig så oerhört beroende av en kedja är extremt gambling. Man blir oerhört sårbar mot skador och liknande, sen kan ett lag med bredd och bra rollspelare i en slutspelsserie ofta stänga ned den kedjan. Såg bara Timrå mot Västervik med egentligen, och då är Dahlén på en helt annan nivå än vad är rimligt att man kan värva in till hockeyallsvenskan.

Sen ser vi till den tränare vi nu har, så känns det verkligen inte som melodin kommer vara bygg laget kring en kedja. Sen tror jag allt att modo kommer värva in några vassa spelare för de sista platserna. Men det är orimligt att folk här har sådan panik, det är inte så begränsat man hockeyspelare. Det är inte så att man är begränsad att värva endast utifrån de spelare som producerade bra förra året i HA. Som sagt tidigare Gradin är tydlig med hur han avskyr regeln om att shl lag kan fritt plocka spelare. Så han kommer nog inte presentera några spetsförvärv förens den deadlinen har passerat, vilket är mycket rimligt. Att det här signalera någon typ av svaghet eller att vi skulle vara mindre attraktiva än våra konkurrenter känns också som en ogenomtänkt slutsats. Jag tycker det snarare är för att vi nu faktiskt har en genomtänkt process och vi letar verkligen efter de spelarna som ska funka i helheten inte ett flashigt cv från förra året i HA. Det känns mer som rätt väg för att bygga ett _BRA LAG_.

Framförallt verkar det faktiskt som vi har en plan och alla planer ska alltid vara möjliga att förändras utifrån vad som sker och vilka spelare som är/blir tillgängliga. För nyförvärv ifrån Nordamerika med så är det ju så att det fortfarande är slutspel där så om de exempelvis diskuterar med spelare som är kopplade till någon av klubbarna som fortfarande spelar så kan det nog dröja därav med. Inte orimligt med tanke på Gradins bakgrund.

Ibland gör man faktiskt bäst i att försöka andas och ta ett litet break från att konstant sitta och uppdatera twitterflödet och forumen. Det är onödigt att stressa över problem som inte ens existerar än. Vänta åtminstone på utfallet innan man dömer något utifrån ens egna slutsatser och tolkningar som faktiskt kanske inte har så god grund man tror.

Andas så kommer det allt bli bra tillslut!
+15
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
DonCherry: ursäkta jag förstår inte!?!???
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
DonCherry: Till och med för att vara ett internet inlägg var de ganska glasklart den inte går att ta mitt inlägg seriöst haha. Måste vara jobbigt att ta internet på sådant allvar.
Kommentera

Tre Kronor > Sv: 2021 IIHF ICE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIP
Eller: Komiskt att höra Rahimi i SVT studion ”Man måste undvika situationen för respekt för motståndaren”. Lite som att plocka en annan Umeå bekant hagamannen som expert för samtycke.
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Laken: Ser ut som en briljant strategi att satsa svenskt, se bara vm som ett smakprov.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Med tanke på att han just skrev kontrakt med Kentää så är det väl precis vad har just gjort :).
+4
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
mattias - 74: Det hade varit etik och moral om man vägrat spela mot laget helt och då uttalat det.

Det där är ett uttalande på grund av oro om säkerheten och för man inte vågar stå upp för etik och moral i rädslan att förlora sin del av kakan. Oroväckande det är något du vill skryta om.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Herminator: Lövens legoknektar är nog rosenrasande att de fått vänta så här länge på semestern!
+2
Låst ämne

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Bifbiffen: Du kan omöjligen vara seriös isf har du mina sympatier. Men för att svara på din fråga är den lika med sannolikheten att HV spelar hockeyallsvenskan baserat på de fem senaste säsongerna innan denna.

Man kan vända och vrida på saker och ting för att tro man får något vett till sin egna åsikt men oftast blottar man bara sitt oförstående tydligare genom att göra så.
+9
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Blake: Tror inte riktigt det funkar att satsa så. Det kommer bara bli så att de bra man vill ha med i sin satsning kommer lämna för högre ligor. Även om man skriver tvåårskontrakt så är det ingen säkerhet för andra ligor eller shl. Det handlar om att få ihop ett lag till stor del där alla drar åt samma håll, det är värt mer än flashiga namn och amerikanska legoknektar. Jag förstår delvis bitterheten men samtidigt inte hur den är riktad. Nu när systemet för uppflyttning är helt omgjort kommer känns det spontant som det påverkar en del. Tidigare vart det ofta klart mycket svårare och man behövde ofta ösa in med spets i slut fönstret i mångt och mycket kanske för att rå på eventuella shl lag. Men lag som ofta lyckats gå upp är trots allt ofta de som arbetar tillsammans som ett lag. Som TIK, OIK, etc även med det gamla systemet. Ingen stod och gapade inför respektive säsong att herregud vilket lag OIK har fullt av spets etc.

Värvningar som ofta sen gör skillnaden är de som har mer uppsida än de tidigare visat. EK verkar extremt underskattad här eller bara brist på vilja att fortfarande inse att Modo spelar i hockeyallsvenskan och vad det innebär. EK är definitivt en klasspelare och grym värvning på denna nivå och jag tror även modigs har potential att ha en mycket positiv påverkan. Det känns som inga här skulle bli nöjda oavsett och alla EP favoriter som brukar landa här är ofta rejäla fiaskon.

Det som faktiskt är positivt och ger en god känsla inför kommande säsong och de värvningar som skett är att det känns som det finns en enhetlighet i att prioritera personer som inte räds göra det hårda jobbet. En grund med spelare av samma skrot och korn är en bra start för att få ett sammansvetsat gäng. Själv tar jag gärna ett jämnt hårt arbetande lag med struktur än ett lag där det ska vara några få legoknektar som ska bära det.

Sen vet ju alla att det är knepigt att ens få in de sista spetsspelarna för HA lag innan fönstret för SHL lagens möjligheter att sno dem är stängt. Så att måla fan på väggen redan och vara så tokbitter när det fortfarande kvarstår en hel del platser att fylla är ju onödigt. Framförallt onödigt för en själv, varför välja ett halv tomt glas och egen bitterhet som är en rätt trist känsla att ha för att istället bara se glaset som möjligt att fylla på. Mycket skönare att ta ett andetag och vänta in utfallet och reagera på det, än bestämma sig för massa negativt för sig själv och sen ut och gnälla över det när det likväl kan vara en positiv utkomst känns destruktivt.

Nu svarade jag på Blake men var mer bara generellt riktat mot alla de olika gnälliga inläggen som verkar tillkommit sen man var här sist. Det är klart frustrerande det känns som det inte händer något men med pandemin är väl alla för rastlösa och man klart är lite för otålig då man spenderar mer tid på forum och sånt här än vanligt.
+17
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Spock: Tror nog endast han skulle överväga det om det var som Tränare, tror nog inte han skulle välja att kliva ned för en assisterande tjänst.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Axle San: Känns som det beror på vart han spelar och vilken pp uppställning. Med en bra center och mkt pp tid tror jag många underskattar hur många mål han skulle kunna göra, han har ett rätt bra skott.

Edit: insåg hur naivt det är att tro att Modo skulle ha ett fungerande pp :D
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Bad_Brett: Vore la gött om Kempe flyttar hem och bildar familj nu när han är klar med finalspelet i öster.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Förhoppningsvis är det bara 3 till, vore underbart om de fick sitta på läktaren och se förfallet. Exemplariskt agerande av hemvändare som ska bära upp ”sitt hjärtelag igen”.
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Ja herregud vilket pinsamt gäng.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Björklöven och tänka är inte något som går tillsammans.
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Bra ledaregenskaper den där Rahimi, idiot.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
J F K: Spännande att se hur ett stjärnspäckat hv kommer prestera i HA. För HV kommer köra hårt på att gå upp direkt igen antar jag.

Tillägg, de lär ha störst plånbok definitivt.
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
lhlh: Ja det känns inte orimligt med Mignoia haft Karlin tidigare och spelar med EK och Ytterell.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Monno: Att tappa unga spelare så är Timrå värre, de har ju en organisation för det redan och redan duktiga på det. Björklöven är en halvdan organisation som gamblar alla pengar på herrlaget med en ledning som ger sken av att tänka lika mkt som lagets supportrar. Det är väl lite drygt att läsa deras inlägg temporärt men det är ingenting som de gör som signalerar en oro för ett hot långsiktigt eller något som över tid verkar vettigt eller hållbart.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Tur för björklöven alla spelar gratis för dem så de kan sätta upp löneutbetalningarna till de randiga istället!
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Silly: SAIK betalar tillbaka för Werner? Haha
Uppladdat:

434x300-ec846003-73da-4f7c-a1bf-1dfa7fea2096.jpeg

+9
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Tänker det säger rätt mkt hur ekonomin ligger till med ett sådant desperat försöka till en restaurang.
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: För du klickar på den varje gång och länkar vidare den och skapar ännu mer klick.
+5
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Brynäs förbrukade sin tur idag med matchstraffet och målet. De jämnar ut sig i längden, har inte sett mkt shl iår men ser man den här matchen förstår man varför det är dessa 2 lag som spelar om det. Känns som det kan gå hur som helst.
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Känns som oavsett vem som vinner mellan BIK och löven kommer de köra slut på varandra.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Sen är frågan hur det är ekonomiskt ställt i alla lag nästa år.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Björklöven - Modo x 2 2021-03-06 07
Hahl Bundy 2.0: Nästan så man tror lövens kansli kollat i ekonomisystemet och såg att de saknades intäkter på raden biljettförsäljning.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Modo - Mora 2021-02-24
eltifoso: Alla poäng är viktiga för att undvika kvalet nedåt
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Messias : Det känns som löven hade sin chans förra året. Det här Timrå laget är mycket eller bland de bästa lagen någonsin i allsvenskan, svårt att se att löven skulle rå på dem i en fler matchserie. Först ska löven ta sig vidare från de första omgångarna vilket är långt ifrån säkert.
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det handlar ju inte bara om årets budget, men klart en sån här klappkass säsong får större effekt med i kommande intäkter. Det lär påverka säsongskortsförsäljningen, förhandlingsläge med sponsorer m.m. Så det räcker inte med att peka på årets utfall mot de intäkterna vi har iår. Det är en så kallad ”möjlighetskostnad” i formen av tappade framtida intäkter med. Det hämtar vi inte igen genom att bara lägga oss platt iår och satsa nästa säsong, därför det här agerande tycks vara lite passivt och sent. Varje sådant här år i slutändan nedvärderar värdet i underhållningsprodukten Modo hockey och de är väldigt viktigt att ta vara på idag.
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Tycker inte illa om honom men han har stor del i det hela. Han är ledaren över hela skeppet och det är han som tillsatt personerna i respektive ledande roller. Han är bra utåt och kommunikativ det håller jag med om, men att hylla honom utifrån allt snack känns fel. För jag tycker inte den strategi de arbetar utefter verkar falla ut så väl, och de är tveksamma tillsättningar i organisationen. Det låter dock käckt vid intervjuer med kämpa anda och lokal anknytning osv. Men måste också bedömas utifrån faktiskt agerande och prestation.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Det här beslutet känns ändå som de kommer på tok för sent. De är inte mycket kvar för att blicka uppåt i tabellen. Men troligtvis nödvändigt för att undvika kval nedåt.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Eller: Nej de vore svårt att säga de kommer välja. Plats 4 kommer ju bara ha ett alternativ att spela mot, det laget som blir kvar. Så de får bara gilla läget.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Känns som en oerhörd passivitet och obeslutsamhet. Klart det tar tid att utvärdera effekter, men är det rimligt att förvänta sig att kaptensbytet har så stor effekt på antalet poäng in jämfört med att förstärka laget tidigt? Troligen när de väl får pinnen ur är det troligt poängglappet redan är för stort.

Att utvärdera effekterna över tid är självfallet rationellt och ett klokt agerande. Men det bör också vägas in någon form av konsekvensanalys, vad som är rimligt utfall att förvänta sig av en sådan förändring. För varje tappad poäng och match som spelas så, desto sämre blir definitivt den potentiella effekt nyförvärven kan förväntas ha. Åtminstone om det ska handla om att klättra i tabellen. En viktigt faktor i det med som är lite ambivalent i resonemanget är att de ger eventuella värvningar en kortare tid att anpassa sig, kortare tid för laget att rulla igång och ta poäng. Egentligen är det väl så att värdet kontra effekt nyförvärven kan tänkas ha på laget sjunker för varje match som spelas.

Så då hamnar man tillslut i den situationen Modo ser ut landa vid, att poängglappet för ev. Slutspel kanske blir för stort och osäkert för att helt försvara investering av medel i nyförvärv och de kommer bli nyförvärv för att undvika negativt kval som gäller.

Så i den aspekten tyckte jag info mötet var mer oroväckande i den form hur lite tankar de ens hade kring det och årets säsong. Att rabbla hur lagen byggen såg ut historiskt och forma efter idag låter kanske bra men de känns som man glömt bort att förutsättningarna och hela ”branschen” förändrats avsevärt sen dess. Det är ofta de som är sist på att notera eller vilja anpassa sig efter hur omständigheterna har förändrats som inte hänger med. Det känns som Modo fortfarande står fast vid det förflutna och stoltheten kring det och har gjort nästan sen de började gå söderut för 10-12 år sedan.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Bad_Brett: Min relativt hockeyointresserad sambo gick förbi tvn när denna intervjun skedde ”vad tjock han ser ut”. Hon hade dock aldrig hört talas om Jonatan Dahlén när jag sa det var han, men hon vet vem Elias Pettersson är. Hon visste inte ens vilket lag som var vita eller röda heller.
+8
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
udden: Även om det är logiskt och finns motiv för det. Klart löven är i behov av pengar och detta år kostar dem massor och inte vad de tänkt, behövs ingen information för att förstå. Kan dock inte tänka mig att ledningen skulle ligga bakom något sådant här. Det vore höjden av de mest inkompetenta ledning någonsin i så fall, de känns som de är så inkompetent att de inte ens platsat i en komedi för de är för långt ifrån verkligheten att någon skulle tänka så.
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Inte varit inne på länge. Men ser att du fortfarande bidrar med skratt. Förtroende ingivande insikt ”Löven har ett kapital”. Det är framförallt inte för kapitalkraven från hockeyligan det är viktigt att hålla det på den nivån, det är enligt svensk lag. Oavsett om man blunder för situationen i världen och dess konsekvenser, det är inte så svårt att inse att publik tappet är enorma intäktsförluster för alla. Tycker den frånvarande kommunikationen från många lags håll snarare är oroväckande är lugnande. Bara för man verkar delvis ignorera verkligheten blir den inte mindre verklig. Det kommer hända oavsett. Att inte ha en plan och vara oförberedd för dessa scenarion gör detsamma det hindrar det inte heller från att hända. Det känns lite läskigt hur alla är ”chockade” och tagna på sängen av restriktionerna osv. Så ja, helt klart oroande hur det faktiskt kommer stå till när väl denna säsong summeras. Oavsett om man trollar fram pengar och räddas av ”externa finansiärer” är det för man från början tagit vatten över huvudet och det är inte en bra verksamhetsstyrning.
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
gizzo: Som allsvenskan är uppbyggd nu, är det bara ta det lugnt. Det viktiga iår är att inte spendera pengar nu. Att spela ihop sig och komma top 8 räcker, spetsa eventuellt laget på slutet. Publik på matcher kommer ta lång tid, så alla allsvenska klubbar kommer blöda ekonomisk. Kommer nog se helt annorlunda ut i vår bland lagen än nu. Både pga ekonomiska anledningar samt NHL lånen. Så allsvenskan just nu är ändå ganska lite värt. Så spara pengar ge det tid. Det är inte värt den långsiktiga risken att satsa och misslyckas denna säsong. Naivt och tro annat, kommer vara extremt problematiska i många klubbar väl i vår och efter denna säsong. Det är ju inte direkt nån klubb i allsvenskan som har medel för detta - det behöver man inte va Einstein för att inse. Så det sportsliga nu känns oerhört sekundärt just nu ändå, mer oroande för framtiden.
+17
Låst ämne

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Haha ja alla dessa har lövenhjärta som José anno november/december 2019 😂😂
+5
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Vad som påverkar hur bidragspengarna fördelas mycket med är nog ungdomsverksamheten, även där har vi en mycket bra sådana vilket ger oss en stor fördel vid den förhandlingen/fördelningen med.
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
J F K: Yup, helt klar fördel med så stor och modern arena nu. Mest troligt kan det medföra mindre intäktstapp.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Silly: Jo man vet att det är bra värvningar när andra fans inte gör annat än spendera sin tid på att försöka såga dem och leta efter fel på spelarna. För att övertyga sig själv om hur dåliga de är. Ifall om de är diskussioner som ej är triggade av att modoiter är i deras forum och härjar.

Kanske same, men oftast är de diskussioner här på grund av att vissa löven/timråiter är så beroende av modofansen bekräftelse :).
+7
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season - 2020
modomille: Verkar som Jesper Lindgren är en av dem?
+2
Låst ämne

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
J F K: En budget är ju en budget. Alltså hur mkt pengar man allokerar vart. Modo verkar ju ha en helt klart mer långsiktigt approach nu menar. Att en budget är hög etc. Är ju allting relativt. Att AIK och löven har höga budget med externa finansiärer indikerar ju bara på kortsiktigheten i det. Modo är en rikare klubb men bara för man är rik betalar man ju inte 180% högre löner osv som foliehattarna med löv påstår. De är nog mest avundsjuka för de har sin korta tid nu och det har medfört ett enormt behov av att ses och bli sedd oavsett hur man blir sedd haha.

Budgeten är ju också baserad på förväntade intäkter och de kommer definitivt bli lägre än vad det är en vanlig säsong. Det kommer bli många matcher med färre/ingen publik, sämre försäljning i kiosk osv. Oavsett restriktioner (vilket de kommer vara länge till), så är de flesta människorna ändå relativt smarta och inte utsätter sig för sånna här saker i onödan, för man väntar faktiskt om andra människor. Så väl när man får gå på hockey finns det nog en skara som kommer ta det försiktigt innan man ger sig ut i sådana träna evenemang med mycket folk.

Förstår att folk är frustrerade om tystnaden etc. Men det är verkligen den smarta vägen. Att ha massa kontrakt som börjar 1 augusti med dyra löner 2 månader innan eventuellt ens start kan vara påtänkt är mycket osmart om pengar inte är ett icke problem med så stabilt EK och ekonomi man har i Umeå.

Hela kommande säsong kommer bli väldigt annorlunda och de är ju så svårt att veta någonting alls just nu. Hur slutspelet faktiskt kommer spelas, hur många omgångar kommer det bli? Vart ska man spela? När börjar det? Osvosv. Det kommer troligen börja spela i Sverige innan Nordamerika, vilket då medför att väntar man kommer det nog finnas spelare helt otänkbara för allsvenskan därifrån som kan behöva ha kontrakt och spela någonstans för en inkomst. De kan då eventuellt finnas mycket bra spelare att få in. Dessa kommer ju självklart då få gå ned i lön. Men det är för marknaden är annan nu, ingen ska ju betala samma dyra lön som man gjorde för typ löven amerikaner i år, för deras utbud av alternativ är betydligt färre i år och det värdet är annorlunda nu. Osv. Det är ganska basic i hur samhället fungerar bara. Men Glader och vår kära VD verkar kloka och förstå detta. Enligt mig iaf verkar de verkligen vara en av de som agerar helt perfekt för situationen vi är i för klubbens långsiktiga slagkraft och utveckling.
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Ta lärdom av hur det ser ut i omvärlden. Katastrof i vissa ställen, inte en chans man kommer ta sådana stora risker. Utan begränsningar etc medför det enormt stora risker. Jag tror en mindre del av befolkningens nöje alltid kommer väga bra mycket mindre än befolkningens välmående. Fohm har generellt gett intryck av vettig personal som ser i det långsiktiga perspektivet. Känns som att trängas i en ishallen inte är prioritet ett när det kommer till att återgå till det normala. Det är ju lite en utopi och tro att det bara försvinner huxflux om 3 månader om man ser hur situationen är idag.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Ja, tror inte heller det. Men krävs ju inte direkt en Einstein för att inse att de inte kommer hävas några beslut innan oktober. Känns osannolikt att de kommer släpp in nån större mängd i personer inträngda i en islada under 2020 ens.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Haha ja, det kan tolkas bittert om man vill se det så. Men jag tycker lövens agerande gällande biljett försäljningen och fansen beteende, är som taget ur the office fast om alla vore korkade, så en liknelse är väl mer blindheten som föreligger hos alla trump supporters. Ett PR trick att spela på folk med oförmåga att ha kritiskt tänk eller uppslukade av konfirmeringsbias. Att du sedan som tillflykt väljer att kalla mig bitter, förstärker då bara denna tes. Så för mig är jag helt klart bitter över att modo är i allsvenskan och kräftgången de senaste åren (bortsett från ifjol), helt orelaterat till björklöven, och de har ingenting med hur modo presterar att göra. Däremot ger det ju en glutta komedi till det, dock i den överflöd det är blir bara irriterande och sorgligt - likt all social media som kretsar kring idag, hälften är troll och hälften är inte smartare ett cluster bara då massan förstår för minioriteten.
+1
Låst ämne

MoDo Hockey > Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Kommande säsong blir ju iaf en bra utgångsläge, ingen enorm press på laget. Löven har ju redan nu lagt ribban och de ska vinna serien överlägset och leka hem slutspelet, går de inte upp i SHL nu när de lägger så mkt på det vore det ett fiasko. Sen har TIK en vass trupp med, framförallt känns TIK som ett riktigt giftigt lag i det nya formatet, tror trots att björklöven stoltserar med att de vann många seriematcher mot TIK var det just seriematcher. Något helt annat med slutspel, i slutspel är Dahlén troligen många storlekar större än alla legoknektar. Björklöven får all medial press med rätta och Timrå kommer ju skrivas om pga dahlén. Känns lite skönt att vi tar det mer lugnt i år. Hur säsongen kommer utformass/spelas är ju redan nu osäkert. Med sådant EK som många av dessa klubbar har känns de som oavsett utgång är de risk för många förlurare som utkomst. Hoppas hoppas jag har fel och viruset drar sig tillbaka och det kan bli någorlunda normalt nästa år. Då blir det nog spännande slutspelsomgångar i serien. Dock är ju själva serielunken nästa år relativt betydelselös, då man säkert stärker upp laget vid behov i slutet av året. Himla tur för Umeå att de bara behöver betala 10% av lönen till spelarna och att kunna ställa detta lag på isen med Väsbys budget och det är 0% risk för att det ekonomiskt påverkar laget i framtiden, då man är sån fantastisk förening på att hantera ekonomi. Med publiklösa matcher komma ju löven slå publikrekord massa gånger om! Tips, första matchen 60:-/biljett, sen 40/ biljett, 30:-/biljett osv osv. Något för den briljanta PR avdelning! Trump approved!
+2
Låst ämne

·