qp

587 inlägg · 4808 besökare

Historik

·
Rögle BK > Sv: Har det kommit nått svar?
Sinuhe: Du har höga tankar om förbundet ser jag. Tror du på fullt allvar att detta upprop kommer att besvaras? Skulle det mot förmodan besvaras så
lär det som vanligt ta ett antal månader, så kom igen i mars-06 så kanske kanske de som skrivit på eventuellt får någon form av reaktion av SIF. Tror personligen på att namninsamlingen enbart noteras i marginalen, utan off. kommentar!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Har det kommit nått svar?
Sinuhe: Jodå, FBK spelar i en helt egen serie nästa år. Dom kommer att spela förmatcher innan de riktiga lagen ska spela! 10 man spelar i gult
o 10 i lila, 2x5 min! I mål skulle olika kändisar stå, typ Olinda Borggren
och Natacha Peyre, utan skydd förstås! Det kommer att bli snor-bra för alla parter, FBK tjänar kulor o publiken har kul utan or.
Kommentera

BIK Karlskoga > Sv: Silly Season
Bafucin: Det var bara en kvittens på ditt halleluja betr Kenny, glad sommar!
Kommentera

BIK Karlskoga > Sv: Silly Season
Bafucin: Hallelulia..........
Kommentera

Rögle BK > Sv: Fattar noll!!!!
nevermino: Näe, men man ska inte kasta yxan i ån när man kan gå över själv!!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Ordentlig förlust?
Suffe: Dom bara blåser dig, kompis. Boulle tror jag är en sport som skulle passa dig, det är inte så mycket man behöver hålla reda på där. I ishockey är det många siffror, tabeller och regler man måste hålla reda på, så det är nog inget för dig. Glöm nu inte o ta din medicin i fortsättnigen o ha det så bra!
Kommentera

Linköpings HC > Sv: Skammligt
Proppen72: Du förstod nog inte vad jag menade. Alla snackar om det som ingen vet, nämligen vad som hände efter det spelarna gick ut på natten. Om det kan man tycka vad som helst tills dess vi får reda på sanningen, om vi någonsin får det, men det blir enbart spekulationer om vem som gjorde vad, när och hur. Det är en slags moral, att vara otrogen, att ev utnyttja någon mot dennes vilja eller ha gruppsex men den är mer privat så länge brott inte konstaterats. Dessutom är det en mindre grupp som drabbas, de inblandade med familjer.
Jag anser däremot att, i deras uppdrag att representera landslaget, ingår
att sköta sig, att vara ett föredöme och stå upp för laget. Det har de helt missat eller så bryr de sig inte om det. Att gå ut själva, medan övriga i laget försöker samla sig inför match genom vila, är uselt. Att sen natten
utvecklar sig som den gör, utan att någon av herrarna tänker på att de är där(Stkhlm city) för att spela hockey för Sverige, inte ta en bärs o ragga brudar, det är genomruttet och oseriöst. Tycker dom pissar på Tre Kronor
genom sitt agerande och som fans känner jag mig kränkt att spelare kan
bära sig åt på det sättet.
Alltså: vad de gjort är alltså en sak, men ATT de gjorde det känns mest!

Skämmes tamefan (utan c) bara så du vet!
Kommentera

Linköpings HC > Sv: Skammligt
Proppen72: Du behandlar ämnet lite lättvindigt tycker jag. Hade bockarna Bruse gått å lagt sig när de skulle hade vi sluppit den här debatten, eller hur! Det finns definitivt inget försvar för deras handlande. Blir man uttagen att representera landslaget så får man fane mig vara så seriös att man följer de regler som finns skrivna, eller oskrivna, och inte beter som dom gjorde. För övrigt stavas våldtäkt utan c, bara så du vet det!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Dagens Drabbning!!!
wille: Absolut, det är en del av kryddan, du håller dessutom rätt nivå på inläggen o då är det kul! ;o)
Kommentera

Rögle BK > Sv: Dagens Drabbning!!!
wille: Fan vad det sitter långt inne!:0)
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Nya tag!
mattias - 74: Det var bara det att de tilläts inte spela sitt spel och då blev de griniga. Ni (LIF) kommer att bli överaskade vilken skillnad det är Rögle
hemma o borta så nån poäng tror jag inte på för er del!
Kommentera

Skellefteå AIK > Nya tag!
Det var inte det att ni var dåliga, det var det att vi var bra! Hemma tar ingen poäng av Rögle! Vi tar LIF lätt nästa gång om det hjälper!
Lycka till!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Dagens Drabbning!!!
wille: Å i dag får vi väl godkänt, 6-0 är inte så illa mot Sheleftyou eller.....?
Kommentera

Rögle BK > Sv: Dagens Drabbning!!!
wille: Var inte lessen, vi sa likadant om Mora när vi spöade dom med 6-2 sist vi möttes förra säsongen. Se hur det gick sen!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Kenny
Banditen o Freddan: Passa på att spöa varandra nu så länge ni spelar i eliten. Sen tar vi den som blir över i KS. enkelt va!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Kenny
Banditen: Synd, då får vi väl ta en enklare variant: sopa mattan med Brynäs i kvalserien istället!
Kommentera

BIK Karlskoga > Sv: Premiären avklarad....
Bafucin: Ja, jag ska iaf inte strö mer salt i såren, ändå var inte Kenny med. Ge IKO en match istället!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Ryan v?
Dawidovski: Ja han var collegespelare, och han är bra på det mesta!
Kommentera

BIK Karlskoga > Sv: Superallsvenskan
Bafucin: Trodde du ja, Kenny landar i kväll o kommer att träna med laget i morgon. Känner jag Kenny rätt så sitter han ombytt o klar, beredd att kliva in om det behövs! Men bara att han finns med höjer moralen i laget med många snäpp, så lycka till på söndag men räkna inte med seger.., ska iaf
bli roligt att se er igen, utan Kåberg dessutom, :0). Det brukar ju bli täta men justa matcher lagen mellan!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Sökmotor för hockeysupportrar
westerlind: Snyggt jobbat, det känns skönt att det finns någon i Stkhlm
som vet att det finns något utanför tullarna (förutom Brynäs då) Hälsa
Miike!
Kommentera

Rögle BK > Sv: grattis...
Linnea: Han kommer säkert att trivas, för spela kommer han att få.
Stämningen är på topp i laget, han kommer säkert att växa ett par cm till. Sen är det bättre att spela i ett topplag i A.S än ett bottenlag i E.S, om det var nån som undrade.
Kommentera

Rögle BK > Sv: Ang Fredagsmatcher
Jan Linde: Lundström ska du ta på allvar, han har bara en överläpp! Om inte annat, eller bara det att han är kompis med Miiike. Fast man vet inte, annars får bröderna Johansson vakna innan det blir SM-guld
för en riktig förening som säger sig själv, sa Bull!

qp @ Plywood
road
Kommentera

Rögle BK > Sv: Ang Fredagsmatcher
qp: Det blev ett "t" för mycket i motsats, attans.
Kommentera

Rögle BK > Sv: Ang Fredagsmatcher
Jan Linde: Han sa ju inte vilket år det skulle bli nytt SM guld. Lundström ska man ta på allvar, i motsatts till Hammers!

Rögle mot SM guld!!!!!
Kommentera

Rögle BK > Sv: På gång
Portello: Han är så effektiv så han tar ut bägge gubbarna vid blå på samma gång, schizofrent bra!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Vad dött
eliasson: Håller helt med dig! Detta forum är bättre ur alla synpunkter!
Men tyvär så blir det väl ensamt här skulle jag tro vilket är mycket synd.
Kommentera

Rögle BK > Sv: Rätt att bryta kontrakt!
Åttan: Ja, jag tyckte väl det. När man såg på "08-sporten" så spelade han center. Men till frågan: vad är det som gör problemet så stort att acceptera honom i RBK igen, tyckte att han var som Ehlers när han var här sist, ibland osynlig, ibland mycket bra. Men jag har ingen inside info hur han var utanför laget, är det där skon klämmer?
Kommentera

Rögle BK > Rätt att bryta kontrakt!
AIK har idag (7/6) givit sina spelare rätt att bryta kontraktet med klubben, p g a nedflyttingen till div 1. Är inte Jönsson ett alternativ
ändå (ja jag vet vad vissa tycker om honom) c.f växer ju inte på träd
o så urusel är han väl ändå inte?
Kommentera

Mora IK > Sv: Nyförvärven..
wille: Det ser ut som du är mer orolig än otålig, tror du ser vilda Väsbyspöket bakom hörnet, vi ses snart igen iaf och tack för besöket på vårt forum, wille!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Gamla bekanta!
wille: Du har kort minne, men jag minns att Mora var nere i höstas o fick pisk med 6-2, men det är väl sånt du vill glömma snabbt. Men vi ses igen till säsongen 05-06 så får vi se vem som är på väg nedåt! ;=)
Kommentera

Rögle BK > Gamla bekanta!
Satt av en händelse o zappade på tv:n och kom av en händelse in på danska tv2 och vem dök upp där? Jojomensan, RBK:s gamla underbara pucktrollare Steve Mullholland. Numera mycket känd plastikkirurg med bröstförstoring som specialite och han var sig lik, fast åren gått!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Årskort!!
Bonzo_: Hej, för att trösta dig så tror jag de flesta har fått sitt brev från RBK så det väl därför det står still;)
Kommentera

Rögle BK > Sv: Rögleklacken
Norra_Sittplats: Nu tog du väl i, tror att det var 40-50 max. Ändå gick jag genom vändkorset 6 ggr för att bättra på statistiken. Nästa hemma blir det bara du o jag, Alfred ;P
Kommentera

Rögle BK > Sv: Roger Hansson i båset.
Pommer: Jag måste få försvara sportkommiténs bud på Wågen, jag tycker inte han kunde bevisa sin storhet den korta tid han var "oskadad"
i RBK och det är ett vågspel(ej vits) att satsa stora pengar på en kille som helt klart har lätt o gå sönder. Men visst ska han ha en chans att revanschera sig, så varför inte ge honom ett prestationskontrakt (typ Wolles för ett tag sen). Han måste ju förstå att de är få klubbar som satsar stora pengar blint o hoppas att han inte ska gå sönder.
Kommentera

Rögle BK > Sv: Saknar transatlanter....???
Gunilla: Appropå Dave, och en liten reflektion samtidigt... han är ju fortfarande aktiv, visserligen inte som spelare, over there och bör ha bra koll på användbara och tänkbara spelare för RBK. Dessutom vet han lite om klubben samt Skåne, och blev enligt mitt förmenande väl
omhändertagen under sin korta sejour i RBK. Kunde då inte styrelsen ta
kontakt med Dave och försöka få lite nyttiga tips på spelare till nästa säsong?
Tycker dessutom att de bör jobba på Bo Ahl i mål, samt ett riktigt topp-förvärv på fw sidan(dyrt men nödvändigt) så att övriga tilltänkta ny förvärv ser att klubben fortfarande lever och vill vara med i toppen. Kan vi sen få se Kenny så länge NHL-strejken pågår så kanske det finns hopp för 04/05!
Kommentera

Rögle BK > Sv: BESVIKELSEN SKA SJUNGA I VÄXJÖ !!!
aiastellan: Håll nu huvudet högt i V-ö även om laget sabbar allt igen!
Skulle NI klappa igenom där så blir den här säsongen RBK:s mörkaste
gnm tiderna. Ni trogna suppar är vårt sista hopp för något positivt 03/04
Kommentera

Rögle BK > Sv: Inbrott
Thomas17Srsen: Det tråkiga är att "dom" är lika talrika som råttor, blir några med rätta bitna, så står tyvärr ett oräkneligt antal skithögar bakom, beredda att försöka igen.
Nä..20.000w i dörrar o fönster är bättre!! (lätt för personlen att hantera dessutom)
Kommentera

Café > Sv: Missa inte
mike66: Exakt var sitter frugans "lördagskvällar" där du håller handen??
Kommentera

Rögle BK > Sv: Rögle på uppgång?
The Punisher: "några mongo" kan det vara det den lille nidingen menade?
Anyway, jag tror att det blir rekordtidiga avslöjande av RBK:s fynd i "Silly season" starten för att värva nya sponsorer och sittplatsköpare! Det ser jag verkligen fram emot, då det mesta är svart nu!
Kommentera

Rögle BK > Sv: OBS
Mygel: Damen i all ära, men har hon suttit på samma plats i 35 år har hon suttit nedanför soptippen i ca 15 år innan hallen kom upp. Kan inte varit kul ;p
Kommentera

Rögle BK > Sv: Roger Melin bör öva sig på finsk tango...
Patrik: Just det.. han är halare, men vem/var är apan?
Kommentera

Rögle BK > Sv: Roger Melin bör öva sig på finsk tango...
skovde_peter: Hartzfiol!!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Inga nyförvärv
eliasson: Inte en chans....................................att du har fel, alltså!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Inga nyförvärv
miguel: "kan bara betyda ingen Waltin i Rögle nästa säsong"...hmm, jag tyder det till "Waltin fullföljer kontraktet, övrig vinst till nya spelare"

MVH
Kommentera

Rögle BK > Sv: Två Alternativ
Mygel: Jag vet inte vad som står i vissa A-lags spelares kontrakt betr spel i J-20, men skulle kunna tänka mig att de kan vägra att ta en permanent plats där. Det skulle innebära att de har rätt att bryta kontraktet förmodar jag, visserligen förbättras då ekonomin tillfälligtvis
men på bekostnad att vi åker ur superelit och det är frågan om vi har råd med det. Då är det bättre att A-laget tar smällen och blir 3-5 och att styrelsen försöker att reparera skadan till nästa säsong. Vilken styrelse det nu blir.
Kommentera

Rögle BK > Sv: Två Alternativ
juga: Som sagt, vi sitter i saxen!
Alt 1. är som Belix skriver antagligen ett stort ekonomiskt risktagande!
Alr 2. är inte genomförbart då j-20superelit för RBK:s del skulle have-rera och det skulle ta för många år att ta sig tillbaka. Vilket i sin tur skulle innebära att våra J20-killar i framtiden fick en mycket sämre utvecklingskurva än övriga topplag= mindre antal juniorer att lyfta upp!
Skrämmande men sant.
Kommentera

Rögle BK > Sv: Vulkanen har vaknat
Ebbe: Men då ska man ha något att coacha oxå. Nä nu får vi sadla om till att se på våra junisar istället, så man får lite glädje ändå!
Kommentera

Rögle BK > En match i publikens smak.......
Jojo....det var en grov underskattning av både publik och smak!! Det blir en tung vår (och ett par bortkastade säsonger) :(
Kommentera

Rögle BK > Sv: Framtiden
Mygel: Om laget skulle tvingat Waltin att ändra sitt torpedsystem så har de haft en j...ligt lång "tvingande-effekt". Ska det behöva ta 4 mån
att "övertala" Waltin så har de snackat lika dåligt som de ibland spelat,
så VEM som bestämt det är ju klart konstaterat!
Näe.. lek med tanken att det plötsligt blir ett superavslut på denna del av säsongen p g a systembytet, och att RBK går riktigt riktigt långt.
Då ser jag inte nån anledning att byta tränare,... JUST för kontinuiteten och det ev lugn i alla led som kanske infinner sig. För mycket kan man säga om Waltin, men att han är seriös och kunnig och juste kan man inte ta ifrån honom. Tokiga ideér har många tränare haft, t o m Melin, (fråga BIF) men det är stort att erkänna misstag och ändra sig, så vänta och se hur det slutar så kan vi döma sen!
Kommentera

Rögle BK > Sv: Framtiden
Mygel: Snacka om och måla fan på väggen;), antingen så gör vi oss av med Pelle eller Waltin. Tycker vi får vänta och se vad systembytet för med sig, det kanske blir skitbra resultat av de hele! Det är väl stort och erkänna att man var ute och cyklade, betr torpedsystemet och RBK och försöker göra bot o bättring gnm att ändra till ngt ev bättre. Det hade väl varit totalkatastrof om Waltin envist fortsatt med sin filosofi och kört ner allt till säsongsslut, varpå de bästa spelarna tackar för sig och sticker. Då stod vi på ruta 1 (div 1) eller har jag missat nåt, Mygel?
Kommentera

·