1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480970 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1635679

Sv: Silly season
spud: Problemet ligger nog i att vi förlorar pengar varje match då vi ligger en bra bit efter budget i publikintäkter, nu är det ju alltid svårt att locka publik tidigt på hösten, så inget alarmerande ännu. Samtidigt lär inte Svartvadet använt hela sin budget efter att Ritola lämnat och Ahnelöv varit betald av försäkringsbolaget såhär långt. Tror att någon/några snart lämnar och ersätts. Sedan vill jag inte ha in några dyra värvningar i Salmela klass. Vi ska hellre sikta på att överraska frammåt våren än att värva dyrt och sätta oss i ett jobbigt ekonomiskt läge om vi inte når semifinal eller bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
ULTIMAVICI: En budget är ju inget som sitter i sten, utan det är en gissning baserat på vilka intäkter som marknad och publiken drar in. Om vi ligger efter på dessa delar, då kommer svarten tappa sina pengar också.

Och om jag tolkat Ritola saken rätt, så var det ekonomiskt nödvändigt eller åtminstone väldigt positivt.

Jag har inte någon uppfattning om att Modo har en stor säck pengar tillgänglig. Och denna säsong ser jag hellre att Modo kommer 10a och gör ett positivt resultat på 5 milj. än att komma 7a och nå breakeven.
Kommentera