1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1635685

Sv: Silly season
ULTIMAVICI: En budget är ju inget som sitter i sten, utan det är en gissning baserat på vilka intäkter som marknad och publiken drar in. Om vi ligger efter på dessa delar, då kommer svarten tappa sina pengar också.

Och om jag tolkat Ritola saken rätt, så var det ekonomiskt nödvändigt eller åtminstone väldigt positivt.

Jag har inte någon uppfattning om att Modo har en stor säck pengar tillgänglig. Och denna säsong ser jag hellre att Modo kommer 10a och gör ett positivt resultat på 5 milj. än att komma 7a och nå breakeven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
spud: Klart att man inte har pengar till en värvning för stunden, en budget handlar även om förväntade inkomster och med tanke på att det brukar vara segt att dra publik tidigt kan det vara så att Modo faktiskt ligger över de budgeterade sett till inkomst, publiksnittet är högre än vid samma tid förra året. Att Svartvadet skulle ha en lägre totalsumma att spendera nu än innan säsong tror jag inte. Såvida inte man reviderat framtida kostnader/inkomster redan nu så ska det inte vara några problem att få in två värvningar och kapa någon som underpresterat.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly season

spud: Så länge vi håller oss ovanför 11e platsen så är jag rätt nöjd. För då är vi i "Slutspel" och där kan det gå hur som helst. Två super matcher av Ullmark och försvaret istället för bottennapp för ifjol så vips är vi i slutspel.

Men det känns som att vi påpekat förut över hur jääävulskt korkat detta play in är och hur det dödar spänningen?

Känns som att det bara finns en spännande del i serien i år, och det är om FBK åter igen gör en makalös slutspurt eller inte? Klarar man av att göra det hur många år som helst i sträck?

Kommentera