Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #462729

Sv: Matchtråd Tälje-Mora 27/11
Robnaldo:
Jag håller inte riktigt med dig, men samtidigt gör jag det. Marian är en av världens bästa ishockeyspelare, och att han lyckas skapa chanser är inget ovanligt. Inte ens när han gör en så nonchalant insats som i går eller i torsdags. Men det är just uppträdandet däremellan som gör att man kan bli smått upprörd. Tyvärr drabbas resten av laget också. Att inte jobba hemåt, att drälla med pucken som gör att motståndarna får ett gratisläge och att glida runt och vänta på smörpass i stället för att gå in i gröten och jobba är inget som uppskattas hos vare sig medspelare eller publik.

Med utgångspunkt i den potential han trots allt besitter så var han i mitt tycke en av de sämsta på planen igår. I torsdags lyckades han dessutom nästan ensam sjabbla bort ett 5 mot 3 läge. Det blev, vill jag hävda, matchavgörande.

Harald var också mycket besviken på Marian efter gårdagen. Ryktet gör också gällande att Marian skulle ha bjussat övriga laget på käk igår eftersom han skämdes för sin insats. Så riktigt så fel ute var vi kanske inte, vi kritiker?

Gott tecken är dock att han skämdes (om uppgifterna nu stämmer). Vi får hoppas på bättring framöver. Det kan behövas.
Kommentera