Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #878228

Sv: Äkta Suporters
MIK 7-1:
"Snyltarna har också ett alternativ, vara medlem av Darkarna, gå in billigt och inte stå i klacken."

Så trevligt att man som mångårig supporter till klubben, där man lagt ut åtskilliga tusenlappar genom åren, blir kallad för snyltare. Jättekul hördu!

Jag är medlem i Drakarna. Drakarna har förhandlat till sig ett avtal med Mora IK som säger att man får gå in billigare om man har matchtröja på sig. Jag står inte alltid i klacken (men gör det relativt ofta ändå) eftersom jag prioriterar bra platser före klacken, och har så alltid gjort (förutom vid vissa särskilda tillfällen). För mig är överblicken och det som sker på isen viktigare än att stå på kortsidan och heja. Speciellt nu när man har en massa stålbalkar i vägen. Därutöver betalar jag medlemsavgift till Mora IK årligen samt köper då och då sittplatsbiljett till en och annan match. Men jag ska alltså betraktas som en snyltare eftersom jag är ofin nog att utnyttja en medelmsförmån? Jag borde alltså - som betalande medlem i Drakarna - avstå från deras framförhandlade avtal? Hur resonerar du egentligen? Ska folk med medlemskort i Konsum avstå från de extrapriser de blir erbjudna också, eftersom det finns någon slags påklistrad präktighet i att betala fullpris så inte affären går omkull?

Har du synpunkter på det här avtalet så föreslår jag att du i första hand vänder dig till kansliet och föreslår att de tar bort nämnda publiktillströmningsfrämjande förmån för Drakarna. Det kanske inte blir så populärt, eller ens går igenom, men det är i alla fall rätt väg att gå. Att i ett ishockeyforum gå ut och kalla drakmedlemmar för snyltare, när de bara nyttjar en medlemsförmån, är i vilket fall som helst helt galet.

Tänk om, tänk till, tänk rätt!
Kommentera