Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #878412

Sv: Äkta Suporters
insu:
Bra att du tog upp fundamentalism-aspekten också! Hade tänkt dra upp den jag också, men tänkte att då blir mitt inlägg som vanligt gränslöst långt :-)

Seabiscuit:
"för hur det än är så är det inte den publik som inte brukar gå på hockey som kommer dit helt plötsligt, utan det är ju de som redan är där som ser en chans att få det billigare."

Jag vet inte om jag håller med där. Någon empirisk undersökning har jag inte gjort, men nog lär erbjudandet lockat en och annan, det är jag övertygad om. Och om erbjudandet kvarstår lär fler lockas. Det är bara positivt.

Sedan vet jag inte om jag håller med om att Drakarna genom det här erbjudandet inte fyller någon positiv ekonomisk funktion. Jag tror helt klart att många ser det här erbjudandet som en chans att se fler matcher (bl.a. jag, även om jag nog sett de flesta matcher ändå). För att ta ett kanske något överdrivet exempel: Fullpris kan för många betyda att de bara har råd att se varannan match, medan det här erbjudandet ger dem möjlighet att se alla matcher. Klubben drar in lika mycket kulor, men får fler på läktaren. Win/win situation som amerikanen skulle sagt.
Kommentera