Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #989446

Sv: Södertälje-Mora!
Knegare:

"Om jag ej missminner mig så var det väl nåt lag som inte ställde upp med starkast möjliga lag i den kvalserien...var det inte en andramålis inblandad?"

Det är väl Bajen du syftar på tänker jag? Men frågan är ju hur logiskt det är att SAIK-anhängarna ska vrålhata Mora IK för det? Det är ju som att jag skulle skälla ut grannen för att chefen inte gett mig högre lön. Å andra sidan var det samma visa sist jag tittade på internetbajssidan hockeykultur, när Mora lyckats vinna över ett av topplagen (kommer inte ihåg vilket lag nu). Där spydde era tjusiga supportrar galla över Mora IK, istället för att - som brukligt är vid sådana tillfällen - spy galla över topplaget som inte gör som man kan förvänta av dem.

Om jag varit SAIK-anhängare hade jag nog varit rätt överjävligt mer besviken över mitt eget lags insatser, än inriktad på att projicera ilskan på en helt oskyldig aktör i sammanhanget. Det finns någonstans en feghet i SAIK-anhängarnas agerande, kan jag tycka. Och för mig är den helt oförklarlig.

Å andra sidan hade jag också som SAIK-anhängare varit rätt överjävligt skamsen över mina supporterkollegors övertydliga utlevande av försvarsmekanismer för att slippa se sin egen klubbs skuld i det hela. Tyvärr verkar det inte finnas många SAIK:are som gör det. Du tillhör väl undantagen.
Kommentera