Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1797973

Sv: Säsongen 16/17
lifesson:

Hur många gånger har du åkt längdskidor i Slottskogen och använt den där lilla artificiella backen som de byggde på 20-talet? Tiderna förändras, tror det heter global uppvärmning?

Men metalman han tror att indijanongarna i Jöttä-borrj lirar hockey på naturis. Det fryser inte till naturis i Jöttä-borrj! Metalman, jag bor i Jöttä-borrj men du kanske vet bättre? Hihihihi!

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: De 2 senaste vintrarna har varit väldig milda. Men de 3 vintrarna innan var snörikare än på länge med närmare en halvmeter snö runt om Göteborg. Uppe i Skaraborg var det närmare metern. Men såklart den globala uppvärmningen kommer förmodligen sabotera bra vintrar i södra Sverige. Men det förändrar ju inte hur det varit. Och vi har ju skrivit om hur det varit med hockeykulturen runt Göteborg genom åren. Jag vet att du håller till där nere. Då vet du också att det ofta vintertid räcker att du passerar upp för Jonseredsbacken så ser du snö trots att det är bart inne i stan. Så skidor i Slottsskogen är inte nödvändigt. Finns bättre backar i närheten. Ha en bra dag kompis =)