Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #1123911

Sv: Elitserien
mattias - 74: Du har fallit i den vanligaste av gropar kring detta med slagsmål, förövrigt ligger Wikegård bredvid dig. Ni båda använder argument att fula knätacklingar och slashingar är värre än slagsmål, som att resonera att man ska stena ihjäl folk som misshandlar... Själv anser jag att inget är acceptabelt. Och alla bör sträva efter att få bort dessa neandertalarbeteenden.

Och jag håller med i inledningen av inslaget att man kan jämföra med övriga sporter som fotboll där ett slagsmål renderar i Låååång avstängning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Elitserien
spud:

Så du tycker hellre att en ful bentackling som kan kosta en spelare hela hans karriär skall straffas mindre än 2 spelare som gör opp efter ett privat gurgel ? Det låter inte riktigt i mina öron.

Jag tycker man kan höja straffen för fula tilltag på isen istället som b.la fula slashingar och bentacklingar m.m. kanske är ensam om att tycka så jag vet inte

Hellre en dålig match med ett slagsmål som tänder publiken än en match där det bara är fega tilltag på isen. Det är min åsikt
Kommentera