Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #1123913

Sv: Elitserien
spud:

Så du tycker hellre att en ful bentackling som kan kosta en spelare hela hans karriär skall straffas mindre än 2 spelare som gör opp efter ett privat gurgel ? Det låter inte riktigt i mina öron.

Jag tycker man kan höja straffen för fula tilltag på isen istället som b.la fula slashingar och bentacklingar m.m. kanske är ensam om att tycka så jag vet inte

Hellre en dålig match med ett slagsmål som tänder publiken än en match där det bara är fega tilltag på isen. Det är min åsikt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Elitserien
mattias - 74: Hur lyckades du lägga dem orden i min mun? Jag anser att alla saker som går ut på att skada sin motståndare är under all heder, och kan ej förstå hur vuxna människor i vårt samhälle vill se det.

Sen säger vissa att publiken gillar det. Jaha? Svensk elithockey har kanske 30000-40000 på sina matcher varje omgång. Det innebär att det finns ett par miljoner som inte gått. Det är väl dem som man ska fråga varför de inte vill se på hockey?
För de personer som skulle sluta gå på hockey om inslag som bara går ut på att skada sin motståndare försvann, antar jag är försvinnande liten.

Än har jag inte hört något vettigt skäl till att låta slagsmål bestraffas så klent så det görs idag ska få fortsätta i framtiden.
Och svammel om att jämför med bentacklingar och andra idiotgrejjer ramlar bara tillbaka på den som uttrycker en sån sak.
Kommentera

Sv: Elitserien
mattias - 74: D uställer det ena mot det andra.

Ingen vill väl ha fula bentacklingar - men det kommer att hända då och då om vi vill ha tacklingsspel. Misstag händer.

Vi vill inte ha fula crosscheckingar, vi vill inte ha slashingar över fotknölar eler huvud, vi vill inte ha armbågar i huvudet, vi vill inte ha boardingar etc. etc.

Men varför vill vi ha slagsmål? Då kan man väl se på boxning eller MMA eller något annan våldssport.
Kommentera