1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Ang Gunno

628100 · » Till forumet


Sv: Ang Gunno
Kevin O Shea: Du har rätt! Men poängen i det hela var att vi MÅSTE ha en målgörare illa kvickt annars kan vi bara kyssa slutspelet i arslet!
Kommentera

Sv: Ang Gunno
Kevin O Shea: Rent karriärsmässigt för Gunno själv hade det kanske varit bäst om han varit kvar i Timrå ännu en säsong, nu när nhl-stjärnorna försvann så att han fick blomma ut ifred.
Kommentera

Sv: Ang Gunno
Josef i Kungsör: Dags att sluta tjata om Gunno nu, inse att han har ett NHL-kontrakt och att han kommer att spela i Nordamerika till säsongen är slut.
Han kommer inte att få några fler chanser, så han kommer att blir kvar där borta trots minimal istid.
Enligt Nubben som pratar med honom nästan dagligen, så blir han kvar med 99% säkerhet.

-Så vi får inrikta våra förhoppningar på någon annan målgörare, och inte som Lill-Kenta tro att det nog lossnar snart...
Kommentera

Sv: Ang Gunno
Icetea: MEn vafan släng fram et kontrakt till pojkstackarn han var inte mogen för NHL i år! LÅt han spela i Timrå en säsong till så han mognar till lite mer! Vi behöver förövrigt en ricktig klass spelare! Saknar även Jonte å HAgos ricktigt bra spelare som slet mycke för Timrå!


MER GUNNO ÅT FOLKET!
Kommentera

Ang Gunno
har ikväll chattat med en del "experter" på carolinas motsvarighet till HS om Gunno:

Ja, vad ska man säga? Den allmänna inställningen tíll Gunno är att han tar alldeles för många utvisningar, att han tappar puck/missar pucken ofta.

Då jag snällt påpekade att han inte spelar så speciellt mycket/match så svarar dom: Nä just det!!?? Några tror att chansen för honom att lyckas där är lika stor som att han åker hem om ingen förbättring sker. Kan ju vara svårt att visa nå´t när man spelar lite och dessutom spelar i en checkingline som avlastare!

Enligt en undersökning på deras forum så fick han betyget 1 - 3 av5 av olika "experter" En av dem påstod att han inte ens borde tillhöra laget!!!
Så det är nog lika där som här - många experter som har alla svaren

KÄMPA GUNNO!!
Kommentera

628100 · »