1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

En supporters funderingar

1085960 · » Till forumet


Sv: En supporters funderingar
Ice Tea:

JaG TROR VI NORRLÄNNINGAR TÄNKER OLIKA NÄR DET GÄLLER DET SPORTSLIGA OCH FRAMGÅNGAR. TITTA PÅ NYKOMLINGAR O.S.V. DOMLYCKAS ALLTID LOCKA STORSPELARE OCH BYGGA EN HOMOGEN TRUPP. VET EJ HUR MEN TIMRÅ HAR JU INTE LYCKATS ALLS.

vet inte vad det kan bero på. måste vara av ren snålhet.

ska bli spännande att sätta igång igen, men jag saknar fortfarande en back och en målvakt för att ta sm guld..

va händer med dessa 2 finska storbackar som är i transfer fönstret nu då?



Jonte är klar förresten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag håller med i allt du skriver i övre texten
Kommentera

Sv: En supporters funderingar
lungan: Såg att du satt Jonte i första linan..Som va bänkad sist..tvivlar starkt på de.. men visst enligt din mening så är de en bra lina!!

Men de där är ju pärssinen plats de.. :) Och av de ja hörde nyss så kommer han att spela på torsda! Om inget händer vill säga..
Kommentera

Sv: En supporters funderingar
Korregering till mitt förra inlägg!

Det ska vara säsongen 06/07 som BOGG gjorde 31 poäng

Sedan ska Bogg spela mellan Svensson och Pääjärvi och inte Axelsson och Sundh.
Kommentera

Sv: En supporters funderingar
Frågan om inte Timrå/Linkan försöker få riktigt bra betalt för Hedström. Skulle gissa på att om nu Hedström försvinner, ska klubben inte ha några ekonomiska anknytningar till honom överhuvudtaget. Skulle inte förvåna mig om de dessutom vill tjäna sig en liten hacka på denna affär. Så att man kan värva en riktigt bra Back och om Bogg in i laget inte skulle hjälpa värva ytterliggare en center, precis innan transferfönstret stänger.

Frågan är bara om CSKA Moskva är villiga att ge Timrå denna fördel/förmån.

Skulle gissa att det är där skon klämmer!

HÅKAN BOGG, har haft tid att fundera kring denna värvning under en längre tid nu, och frågan om inte detta är en riktigt bra och anpassad värvning, i och med att Timrå ligger sist. Han har självspelat i Mora och har skärligen lärt sig en heldel genom att spela med Mora om hur det är att ligga i botten. Sedan har han faktiskt gjort 20poäng 07/08 och 31 poäng 08/09 och kom ihåg att Mora alltid varit ett lag i nedre botten. Nej jag tror att Bogg med rätt omgivning kommer kunna skapa en del poäng samt, lyckas att förmedla viktig kunskap om hur man ska bete sig för att inte gräva ner huvudet i sanden och ge upp. Mer än halva säsongen är kvar och det är som sagt bara 12 p upp till ärkerivalen MODO.

När börjar Timrå ta flera 3 poängare i rad så tror jag att vi inte ska behöva vara oroliga. Måste bara poängtera att Timrå under denna säsong ALDRIG vunnit två matcher i rad och lyckats få med sig full pott 6 poäng. vi har vunnit 3 raka, där första varit en 3:a och de andra två 2:or.

Detta är skamligt!

Nä Wandelll måste få börja spela i första formationen så han börjar göra Mål igen. Bagarn flyttar vi upp i andra formationen med Hynning och Tenkrat, denna kedja var grym i slutspelet. Sedan får Bogg agera som tredje center mellan axelsson och Sundh.

Sedan om nu Hedström blir kvar ska han få känna förtroende och få spela i första formationen med Pyörälä och Wandell.

Vill även flytta upp Bagarn med Hynning och Tenkrat så han kan kommer tillbaka och bli sitt rätta jag. Personligen tycker jag man har hämmat hans utvecklingskurva genom att spela honom som center mellan Söderström #2(Axelsson) och Söderstöm #3 (Sundh)

Tror alla vet vad jag menar när jag skriver Söderström

Pyörälä Wandell Hedström
Hynning Bagarn Tenkrat
Svensson Bogg Pääjärvi
Axelsson Lander Sundh

Vågar inte räkna med Pärssinen ännu.
Kommentera

Sv: En supporters funderingar
Blizzard: Frågan är ju vad Timrå blivit erbjuden från CSKA. Timrå har ju en lönekostnad som dom vill bli av med. Om CSKA då erbjuder sig betala halva den kostnaden för att Timrå ska hyra ut Hedström så förstår jag att klubben säger nej.
Nog vill Timrå bli av med Hedström, men det ska ju gå rätt till.
Kommentera

Sv: En supporters funderingar
Essvikare: "- Vi förhandlar med Timrå om att värva Hedström till vår klubb, men det är mycket svårt. Och dessa svårigheter har inte uppstått på grund av en ovilja hos spelaren att flytta till CSKA, utan på grund av klubben, säger Fastovskij till Sport-Express"


klanta fan inte till detta nu Timrå ik/Linkan då blir ditt misslyckande fullbordat!
Kommentera

Sv: En supporters funderingar
Essvikare: "Vi förhandlar med Timrå om att värva Hedström till vår klubb, men det är mycket svårt. Och dessa svårigheter har inte uppstått på grund av en ovilja hos spelaren att flytta till CSKA, utan på grund av klubben, säger Fastovskij till Sport-Express."

Vad sitter det i?!
Kommentera

Sv: En supporters funderingar
John K: Jag är ganska lugn än så länge...
Kommentera


Sv: En supporters funderingar
Ice Tea: Hetsa inte upp dig så mycket. Kom igen efter ytterligare 10-12 omgångar så får vi se.
Tänk på att det bara är 12 poäng till toppen.
Kommentera

En supporters funderingar
Om nu Bogg är en sån klockren värvning enl Linkan varför värvades han då inte innan säsongen startade? Han var ju ledig redan då! Vem har egentligen ansvaret för den trupp som värvades innan seriestarten?

Vem är ansvarig för Jontes kontraktsutformning där endast han kan säga upp optionsåret? Mycket märkligt...
Vem ansvarar för binda upp såna summor på 4 år utan eget skyddsnät.

För en utomstående så verkar Jonte användas som en bricka i ett spel där det går ut på att få honom själv att vilja lämna laget eftersom klubben själv är uppbunden av ett märkligt kontrakt. Då var det inte fråga om att hålla i pengarna minsann. Dessutom så går förhandlingarna trögt med CSKA enl sportexpressen..

Man kan ju lätt dra paraleller med Giffarna hur det går när man inte ersätter bra spelare med just bra spelare( Lustigh)

Nu letas det nya spelare och som alla vet är marknaden begränsad på just bra spelare.

Varför agerar inte man inte i tid kan man undra med den målsättning man nu bevisligen har?
Kommentera

1085960 · »