1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581318 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1085782

Sv: En supporters funderingar
Frågan om inte Timrå/Linkan försöker få riktigt bra betalt för Hedström. Skulle gissa på att om nu Hedström försvinner, ska klubben inte ha några ekonomiska anknytningar till honom överhuvudtaget. Skulle inte förvåna mig om de dessutom vill tjäna sig en liten hacka på denna affär. Så att man kan värva en riktigt bra Back och om Bogg in i laget inte skulle hjälpa värva ytterliggare en center, precis innan transferfönstret stänger.

Frågan är bara om CSKA Moskva är villiga att ge Timrå denna fördel/förmån.

Skulle gissa att det är där skon klämmer!

HÅKAN BOGG, har haft tid att fundera kring denna värvning under en längre tid nu, och frågan om inte detta är en riktigt bra och anpassad värvning, i och med att Timrå ligger sist. Han har självspelat i Mora och har skärligen lärt sig en heldel genom att spela med Mora om hur det är att ligga i botten. Sedan har han faktiskt gjort 20poäng 07/08 och 31 poäng 08/09 och kom ihåg att Mora alltid varit ett lag i nedre botten. Nej jag tror att Bogg med rätt omgivning kommer kunna skapa en del poäng samt, lyckas att förmedla viktig kunskap om hur man ska bete sig för att inte gräva ner huvudet i sanden och ge upp. Mer än halva säsongen är kvar och det är som sagt bara 12 p upp till ärkerivalen MODO.

När börjar Timrå ta flera 3 poängare i rad så tror jag att vi inte ska behöva vara oroliga. Måste bara poängtera att Timrå under denna säsong ALDRIG vunnit två matcher i rad och lyckats få med sig full pott 6 poäng. vi har vunnit 3 raka, där första varit en 3:a och de andra två 2:or.

Detta är skamligt!

Nä Wandelll måste få börja spela i första formationen så han börjar göra Mål igen. Bagarn flyttar vi upp i andra formationen med Hynning och Tenkrat, denna kedja var grym i slutspelet. Sedan får Bogg agera som tredje center mellan axelsson och Sundh.

Sedan om nu Hedström blir kvar ska han få känna förtroende och få spela i första formationen med Pyörälä och Wandell.

Vill även flytta upp Bagarn med Hynning och Tenkrat så han kan kommer tillbaka och bli sitt rätta jag. Personligen tycker jag man har hämmat hans utvecklingskurva genom att spela honom som center mellan Söderström #2(Axelsson) och Söderstöm #3 (Sundh)

Tror alla vet vad jag menar när jag skriver Söderström

Pyörälä Wandell Hedström
Hynning Bagarn Tenkrat
Svensson Bogg Pääjärvi
Axelsson Lander Sundh

Vågar inte räkna med Pärssinen ännu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En supporters funderingar
lungan: Såg att du satt Jonte i första linan..Som va bänkad sist..tvivlar starkt på de.. men visst enligt din mening så är de en bra lina!!

Men de där är ju pärssinen plats de.. :) Och av de ja hörde nyss så kommer han att spela på torsda! Om inget händer vill säga..
Kommentera

Sv: En supporters funderingar
Korregering till mitt förra inlägg!

Det ska vara säsongen 06/07 som BOGG gjorde 31 poäng

Sedan ska Bogg spela mellan Svensson och Pääjärvi och inte Axelsson och Sundh.
Kommentera