1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580484 inlägg · 6216 ämnen

Fakta om Mathiasson

393832 · » Till forumet


Sv: Fakta om Mathiasson
Johan: precis hehe... vältränad behöver ju inte va att dom ser ut som ett helt muskelberg... =) men men
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
jag får ganska ofta utstå hån för mitt hockey och timråintresse. av både män och kvinnor. så jag vet inte om det är nån skillnad såsett.. beror väl på vilka människor man omger sig med.
hockey hallick har jag iof därimot aldrig blivit kallad
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Johan: Äh, va fan, förstör inte min glädje nu. Jag som jobbat så hårt på att undvika att bli vältränad...;)
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Johan: Hehe.. är nog benägen att hålla med där faktiskt. Fast det beror kanske på lite HUR dom är klädda vid själva idrottsutövandet. Visst, ett vackert ansikte gör ju sitt, men i fotbollskläder vet jag inte..? Ska vara för ett par sjyssta ben då kanske.. ;)
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
JimmyH: "Vältränade kvinnor upplevs i allmänhet inte som sexiga kvinnor"
Vad? Det där håller jag inte med om, tvärtom vill jag påstå!
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
bobbe: Att vi killar inte tittar på damidrott endast på grund av att tjejerna skulle vara snygga är ju inte så konstigt. Det har med hur idealen ser ut. Vältränade kvinnor upplevs i allmänhet inte som sexiga kvinnor medans mannens ideal ligger i att vara stark och vältränad.

Men visst, Damtennis och beachvolleyboll har nog skapat en och annan manlig idrottshora.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Maggan: Kvinnor och män ÄR olika, det är ingenting vare sig konstigt eller dåligt med det, tvärtom. Precis som när det gäller individens egenskaper så ska det tas tillvara. Sedan att det förekommer en hel del diskriminering är en annan sak.. :/

Men ändå, jag måste säga att jag inte känner någon som tittar på damfotboll/damishockey/motsvarande beroende på att tjejerna är så snygga. Däremot känner jag flera tjejer som passar in på din beskrivning av det mindre smickrande uttrycket "hockeyhora". Å andra sidan finns det en del spelare som gjort sig mer eller mindre förtjänta av samma skällsord... :P
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
JimmyH: Visst finns det många tjejer som går på hockeyn bara för att spana på killarna.

Och ja, jag har haft ett gott öga till vissa spelare. =)

Men visst är det konstigt att dagens samhälle faktiskt accepterar att det fortfarande är sådana skillnader på kvinnor och män? Och vad man som kvinna "måste" stå ut med i en mansdominerad värld?!

Ni killar som är intresserade utav hockey, har ni blivit kallad hockeyhora någongång? Med största sannolikhet har ni inte blivit det.
Samma fråga till tjejerna, så är svaret förmodligen något helt annat.

Förlåt, blev mycket politik, men jag kan bara inte låta bli.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
JimmyH: Låter finfint det Jimmy. Det sista man vill är ju att Mackan skall känna sig oönskad på något sätt. Snarare är det ju tvärtom.

Gott så :-)

Hoppas på fler intervjuer i framtiden. Det är på något knepigt sätt ännu roligare att följa "sitt" lag när man får lite personliga intervjuer och veta vad de tycker och tänker.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
jokklas: Hans svar nog bara riktat till de som kände så. Tänkte inte på det där då han sa det faktiskt. Däremot så förklarade jag "off the record" att allt det där hade lagt sig nu och de flesta förstod hans sits.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Generalisering är vi Svenskar bra på. Tyvärr.

Min relation till Matthiasson är av den maximala art av hur mycket en heterosexuell kille kan älska en annan man. Denna mannen ska respresentera just ordet "manlighet" på ett fantastiskt sätt. Man får inte känna personen man älskar på detta sättet heller, utan det ska handla om beundran. Vissa blev kär i Clint Eastwood, vissa i Börje Salming och jag är kär i Markus Matthiasson med flera ska tilläggas.

Men för att slippa bögrykten så låg ju faktikst ordet flickvän med längre upp i texten. Kärleken jag har till Hockeyspelare är inte av intim art men däremot så ger deras prestationer en nästan erotisk upplevelse emellanåt.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Jag testar dela upp det i två inlägg då.

Maggan: Ja det där en problematik som gäller för alla tjejer som går på Hockey. Att tjejer får den stämpeln har ju också att göra att det verkligen finns tjejer också som bara går på Hockeyn för att de är kära i någon spelare eller rent av någon snygging runt trumman i klacken eller vad som helst. Så länge tjejer beter sig så kommer de seriösa Hockeytjejerna måsta bevisa sin passion för sporten innan de fullt accepteras av män. Tyvärr

Nu är ju idrottskillar väldigt snygga och jag kan garantera att du själv Maggan säkerligen dregglat över en och annan Timråspelare genom åren MEN det har ju aldrig varit huvudskälet till att du går på Hockey.

forts följer...
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Maggan: Jag har ett svar till dig men det går inte att skicka meddelandet. Kanske är för långt eller nåt. Lite irretarande må jag säga.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
JimmyH: Suveränt!
Det vi alla ville veta kom fram. Jag har personligen varit kluven och velat hylla mathiasson men då man inte visste varför kontraktet bröts och varför han inte hamnade i Tyskland är det svårt att acceptera att Kungen av timrå lämnar oss.
Nu känns allt så klart, Mackan är fortfarande kung av timrå och jag vill visa mitt stöd när mackan kommer upp till sydkraft arena.

Tik för alltid!
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
rådbjer:
Håkken ä dé ?
fjöl av..
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Maggan: He he, du!

Själv hade jag lite coolt dragit ner nätbrynjan över magen, efter att pillat lite navelludd, gått fram till telefonen lagt av en rap o svarat lite småirriterat, som om jag hade många intervjuer på G:
"Vad vill du?"
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
rådbjer: Kanske är sant, men det är ingen som har reagerat på det.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Maggan: Ja men Jimmy kanske är just det, kär! :))

Han kanske har en feminin sida :))
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Satt och funderade lite på den intervjun som Jimmy gjorde med Mackan igår när solen sken som varmast på gräsmatten. Eller rättare sagt en mening: "Jag springer fram på samma härliga sätt som när man som ung pojk var kär i en flicka för första gången. På samma sätt som då så gjorde jag allt för att tona ner min ivriga röst och doft svara: -Ja hej det är Jimmy!"

Tänk om en tjej hade skrivit denna text. . . Oj, oj, oj.

Ni tjejer/kvinnor förstår nog redan nu vad jag försöker säga, nämligen att det hade blivit ett jäkla liv om att tjejen i fråga var kär, eller intresserad av killen ifråga. Eller ännu värre, man går bara på hockeyn för att det är snygga killar där. *suck, vet inte hur många gånger under årens lopp man har hört den*

Men som jag redan tidigare sagt, intervjun och artikeln är JÄTTE bra.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
JimmyH: Sorry om det blev lite fel där.

När Mackan först säger att han inte läst så mycket, bara nåt i Dagbladet men ändå sedan klämmer ur sig "Visst har jag lite förståelse för den reaktionen så där direkt men om Timråsupportrarna ska reagera så här när spelare lämnar så får de nog svårare att hitta spelare som vill spela här också." så verkar ju han tro att väldigt många tyckte illa om honom. Sedan säger du inte nåt mer om det utan karln går iväg i den tron (får man för sig). Får hoppas du sa till honom att det verkligen var ett fåtal precis som du skrev så att han inte nu har dessa tankar om oss.

Så man kan väl säga så här. Du skrev inget fel, var nog jag som var snabb till tangenbordet. Var snarare att Mackans citat pekade på att han fattat detta ganska fel och det i intervjun inte framgår att du sedan förklarar det. Vore jättetråkigt om Mackan på nåt sätt går runt nu och tror nåt som inte stämmer liksom.

Men jag ber om ursäkt Jimmy. Var som sagt lite hastigt skrivet direkt jag läst artikeln och Mackans citat kändes olustigt. Du gör ett gott jobb som glädjer oss alla, även mig ;-)
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
jon: Hehe, var ju så förbannat stressad. Hade precis kommit hem, då ringer Jimmy och säger att han kommer inom någon minut. Fort som satan rycker jag kameran, kör i några batterier. Hade inte en tanke på att minneskortet inte satt i, men det gjorde det då inte. Kletigt och trist fru Zetterqvist, men det lär inte upprepas i framtiden. För det känns som att det kommer dyka upp mer intervjuer framöver. Vi får la se...
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
jokklas: "Hur reagerar du på några av supportrarnas reaktioner efter att skrivit på för MIF?"

Hur får du det till att jag drar alla över en kam?

Hur som helst så vill jag tacka för lovorden kring intervjun, det värmer!
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
kanon bra intervju. Bra skrivet. Synd att Olle va lite virrig bara men det är nog ingen fara. =)
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Tycker väl iofs det skitsnack som Jimmy tog upp när han pratade med Mackan drog oss alla lite över en kam. Var ganska få som gormade och brölade negativt om Mackan. Dock var de få negativa väldigt aktiva kan man säga.

De flesta påpekade just att man var fundersamma men ville veta mer om exakt vad som hänt innan man tog ord som "svikare" och liknande i sin mun. Måste nog säga att Jimmy förde fram en bild som INTE speglar vad de flesta av oss tyckte. Jaja, i övrigt ett bra jobb.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
JimmyH: Suverän intervju! Jag hoppas fler förstår nu och att vi slipper en massa skitsnack.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
JimmyH: Suverän intervju!! Hur kul som helt att läsa och den visar verkligen vad Timrå IK betytt för Mackan genom åren!
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Jimmy.

Kanonbra intervju !.

Nu blir förhoppningsvis Mackan lika respekterad som Cassel och Lind, gamla trotjänare måste alltid behandlas med respekt.

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: Fakta om Mathiasson
Jimmy H:

Fruktansvärt bra gjort med denna intervju, som vanligt skall tilläggas.
du är en riktig klippa och det du gör för Timrå IK och Supporterklubben är ovärderligt....keep on going mannen keep on going,,,
RESPECT...
:-)


Mackan:
Var bitter ifrån början när du lämnade oss, att du ställer upp och ger denna intervju visar vilken stor kille även du är, hoppas att få se dig i Timrå och dess organisation igen, på ett eller annat sätt.
Kommentera

Fakta om Mathiasson
Han har gjort det igen!
Jimmy Hamrin, du är en jäkel på att skriva. Suveränt!!
Kommentera

393832 · »