1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #393571

Sv: Fakta om Mathiasson
JimmyH: Sorry om det blev lite fel där.

När Mackan först säger att han inte läst så mycket, bara nåt i Dagbladet men ändå sedan klämmer ur sig "Visst har jag lite förståelse för den reaktionen så där direkt men om Timråsupportrarna ska reagera så här när spelare lämnar så får de nog svårare att hitta spelare som vill spela här också." så verkar ju han tro att väldigt många tyckte illa om honom. Sedan säger du inte nåt mer om det utan karln går iväg i den tron (får man för sig). Får hoppas du sa till honom att det verkligen var ett fåtal precis som du skrev så att han inte nu har dessa tankar om oss.

Så man kan väl säga så här. Du skrev inget fel, var nog jag som var snabb till tangenbordet. Var snarare att Mackans citat pekade på att han fattat detta ganska fel och det i intervjun inte framgår att du sedan förklarar det. Vore jättetråkigt om Mackan på nåt sätt går runt nu och tror nåt som inte stämmer liksom.

Men jag ber om ursäkt Jimmy. Var som sagt lite hastigt skrivet direkt jag läst artikeln och Mackans citat kändes olustigt. Du gör ett gott jobb som glädjer oss alla, även mig ;-)
Kommentera