1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582172 inlägg · 6215 ämnen

Fiasko?

524485 · » Till forumet


Sv: Fiasko?
Bragd-Birger: Tycker fortfarande att Timrå gjort en bra säsong, men att slutspelet är ett rejält misslyckande.
Liknelsen med Christian Olsson är den samma: 17.90 i kvalet (och i en massa andra tävlingar) betyder att han gjort en lysande säsong, MEN att han gör praktfiasko i finalen där han misslyckats kapitalt.
Kommentera

Sv: Fiasko?
Kevin O Shea: För mig väger slutspelet tyngre än grundserien. Om Christian Olsson hoppar 17,90 i kvalet, men sedan klappar ihop och kommer 12:a i finalen, är det en godkänd tävling då?

Jag känner en oerhörd besvikelse, och i mina ögon är denna säsong ett sportsligt fiasko. Detta därför att man presterade som minst när det gällde som mest. Man fick inte alls ut det som laget var kapabla till.
Om man presterat på topp, vågat spela den hockey laget spelat hela tiden under Kentas ledning fram tills kvartsfinalserien, men ändå förlorat hade jag reagerat annorlunda. Irriterande som fan, men inget fiasko.

Grundserien var ett stort fall framåt. Där syntes Timrås potential. Hade man nått semi fanns det fanimej en realistisk chans på guldet. Definitivt final.
Men likförbannat: hockey är inte fotboll. Elitserien är ingen rak serie. Det du vinner efter 50 omgångar är ett bra utgångsläge för slutspelet. Det är då det avgörs. Och det är då man ska vara på topp.
Kommentera

Sv: Fiasko?
Kevin O Shea: Tycker att ni har gjort en dunder säsong ändå. DIF spelade smart med sitt manskap dom hade kvar och med bättre skärpa för er i anfallet så hade ni vunnit.

Ni är ju även bäst i Norrland. Ni kan nu fira påsk i lugn och ro när en annan lider panikångest t o m 14/4.

Fiasko är väl ändå HV, och MoDo med tanke på deras manskap samt att HV var i final och i stort sett hade alla kvar. Men dom som Brynäs missade lockouten

Brynäs gjorde bort sig vid näst sista fönsteröppningen och frågan är nu om vi får sota grovt för det.

Brynäs hälsningar från Dator coachen på väg upp till Gävle
Kommentera

Sv: Fiasko?
Kevin O Shea: Ice Tea, jag menar inte att Du kallar säsongen för ett fiasko, utan så in i h...vete många andra.
Det var bara en bra tråd att få skriva detta i.
Kommentera

Sv: Fiasko?
Ice Tea: Visst, Timrå tar 93 poäng i grundserien, fler än man någonsin gjort tidigare, man gör fler mål än tidigare och har aldrig släppt in så få mål.
Allt detta under en säsong då elitserien aldrig varit bättre.
Sedan avslutar man med att åka ut i kvarten mot ett mycket smart "spelande" Djurgården, men att kalla detta för fiasko tycker jag är patetiskt.
Visst, det är skandal att man inte manövrerar ut Dif över sju matcher, och förlorar tre av fyra hemmamatcher.

Men sett över hela säsongen har vi gjort en bra insats tycker jag.
Slutspelet däremot kanske har en fiaskostämpel över sej...
Kommentera

Sv: Fiasko?
Ice Tea:
Du har helt rätt. Men det är för stunden faktiskt ganska lätt att koncentrera sina bedömningar av spelarna till kvartsfinalen eftersom det är där den goda grund de lagt under serielunken som man ser raseras på ett sånt snöpligt vis som nu hände. (VM i långmening, nån som vill utmana?)

Men jag älskar laget och den hockey de står för! Och jag är otroligt glad för den underhållning det gett (och kommer att ge). Det är bara att spotta i nävarna och komma igen!
Kommentera

Sv: Fiasko?
Ice Tea: Sparat 3 miljoner inte tjänat!
Kommentera

Fiasko?
Trodde jag inte skulle skriva rad till i HS denna säsong men så kan jag inte låta bli att titta in och vad ser man? Här kallar man TIK:s säsong fiasko uppenbarligen. TIK har gått till slutspel, hämtat in 1-3 till 3-3 men sen blev det stopp. Jag kallar det för ett MISSLYCKANDE! Det är bara synd att icke-hockyn får segra typ DIF och SSK men vadå dom gjorde fler mål än mottåndarna..

Det gnälls och skälls på Kipper men ingen verkar komma ihåg de idioträddningar han gjort eller hur bra Berg varit sett över säsongen. Jag blir bara så trött på detta. MIF, Brynäs, HV där kan vi nog tala om fiasko kanske i Modo också med de lag de hade.

Jag är jävligt besviken över att det tog slut i går men samtidigt stolt över mitt kära Timrå som inte alltför länge sedan mötte lag som S-vall, Crif m.m.

Nu börjar som nå´n skrev en ny silly season och jag är lika nyfiken och förväntansfull nu när vi tjänat 3 milj!!!!

FORZA TIMRÅ 2005/2006
Kommentera

524485 · »