1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582211 inlägg · 6215 ämnen

Fotbollslirare sökes

407534 · » Till forumet


Sv: Fotbollslirare sökes
El Maco: "Hellre all universums slödder på Döda Hunden än Baron Bosse i socknen"..hans atomsoppa formgiven och lanserad av Elof Öman, socknens Timrå T-shirtnasare, tvingade min Flora att använda ladyshave...i ansiktet... -Ruggigt..

Skulle gärna dra ett parti löjliga familjen..men plikten kallar..ska fälla en skog i ren illvilja..mest tallar..råkröka, råbryna..minns inget..
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
razor: Kommer Kung Roine att få bukt med Mörtstedt? Kommer han i så fall ta tillbaka sin svekfulla drottning? Vad gör Baron Bosse nuförtiden? Spännande.
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
Smokey: Eftersom nollbergas pub heter just Döda Hunden så ger jag dig liiite rätt, där finns både sponken och fjässningsmöjligheter en schucker kväll. På restaurang lilla fina vita tjocka voffsingen, nollbergas innekrog, kan man få en voffsie special som sköljs ned med ett glas samarin och avrundas med en stelkrampsspruta.

Mera brön och kröken..fröken
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
razor: Vad är Fjässa Sponken? Är hunden inblandad i det också?
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
Smokey: Tåfjuttar och slagskott..coctailparty och trettioåriga kriget..pojkar och män..

Utsikten från en jordkällare lockar mer än isbristens yra läderbollshambo.

Bottensatsen från den onda saften smakar konstigt ikväll..kryper in i dunken och kollar efter..aha det var där hunden var..
Grabbarna på Svennes vulk och voodoo kan bevisligen inte allt men tippar Timråsegrar i gurkstaden. Själv säger jag bara Nuppa, Fjässa Sponken.
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
razor: Tejpa fast några avbrutna klubbskaft längs de demolerade över och underbenen, klistra fast valda (hårda) delar av de trasigaste och småblodiga hockeyskydden som ligger längst ner i den mögliga hockeytrunken som du ställde in i garderoben efter sista ispasset i våras...

Klistra med illaluktande kroppslim. Täck hela skiten med snattade fjollkläder från Umbro. Slå fast dina sönderslipade skriskoskenor (nu med Kill-Bill-slipad skärpa) under ett par högskaftade fotbollskängor från femtiotalet med tåhätta av gjutjärn.

Låt sedan fotbollen som mysfaktor få nya dimensioner när du testar barmarksfjollsspelmönster som utvecklats av Liverpools trasigaste huliganer... Bowlingförsvar! Vänster, höger, uppercut! Torpedboll med köttkroksförsvar! Bara fantasin begränsar bristen på is i väntan på nästa nedsläpp...

Annars håller jag "typ" med i nästan allt.

supporterfotbollspelare sökes (fortfarande) till västeråscupen!
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
Smokey: Du talar som en nyklippt scout;-).
Liksom-Vad är skillnaden mellan ett avkok brysselkål och ond saft? -Busenkelt!
Spewla fussball ni och pysmys;-) Snart börjar isspektaklet med lite hårda tacklingar och elaka slag med hårda klubbor.

Fly mig en ond saft genast! En trippel.
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
razor: Och i vart ligger motsättningen?
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
Kan inte annat än att rapa högljutt åt eländet.
spewla fussball..vilka fasoner..umgås,nja där gick gränsen för mig.
benknäckarläger,välta bajamajor och hojta på TIK -gärna för mig.

Ta en flaska vermouth..mosa ner en strömming..och njut!
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
Smokey: Du behöver en elak back, och jag lovar att du kommer att tycka lika mycket om att spela med mig som du avskyr att spela mot mig.
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
ioanursut:Precis! sänd över namn, tfn plus önskad plats i startsjuan (målvakt, back målspottare el dyligt) vilken storlek på tröja? Önskat nummer? Sedan får vi se vad det blir...
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
Smokey: anmäler man sig till dig då ? vi är 2 st som gärna är med!
Kommentera

Sv: Fotbollslirare sökes
Info om hockeycupen i Västerås hittas på www.viksupport.com! Sorry.
Kommentera

Fotbollslirare sökes
Den 25-28 augusti är det hockeycup i Västerås. VIK, Färjestad, Hv 71 och Timrå IK deltar.

VIK-Support vill fixa en "typ" 7-manna turnering (eller några matcher) mellan deltagande lags supportrar i något som kallas fotboll.

Fotbollsmatcherna kommer troligtvis att spelas under lördagen. Är du sugen att vara med och försvara TIK:s färger? Jag är självutsedd spelare, tränare, materialare och viktigast av allt:
- Coach! Jag ställer i det närmaste omänskliga krav på deltagande lirare;) Alla som blir med i truppen får en stilig röd T-shirt (Givetvis får man välja sitt eget nummer på ryggen) Dessutom är det risk för bankett på Västerås populäraste krog för spelarna i laget senare på lördagskväll... (jobbar på det) Muta för att överhuvud komma med i laget, inklusive tröja med TIK-tryck (som man får behålla) är 80 kr.

Benknäckare, lirare, motionsfenomen, frisparksspecialister, fanatiker, nollåttor, pilsnerdrickare, nyckelspelare eller bara du som är snygg i en röd tröja!

Hör av dig om du är sugen på att vara med i själva laget. Alla kan givetvis inte få plats... Men nog borde vi kunna fylla ett 7-manna? Uttagningarna kan givetvis påverkas av mutor.

Sedan fyller vi kanterna med hojtande ståplats. Må solen skina och bollarna flyga vår väg...

Mer info om cupen i Västerås på: www.viksupport.se
Kommentera

407534 · »