1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

Inte spelarnas fel

658044 · » Till forumet


Sv: Inte spelarnas fel
El Maco:
Bull här...
Så länge Rocken Rolf fortsätter att vara en papegoja
så kommer jag att fortsätta att papegoja honom..

Nu ska den trotsiga Bull förbereda en massa bärgningsbilar
inför den analkande snöstormen som SMHI har lovat oss..

FORZA TIMRÅ IK...
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Metal Guru: hehehehehe

Bortsett från fyndiga masar börjar det bli tröttsamt med Rolfgnälleriet. Detta i betydelsen folk som bara skriver inlägg för att gnälla på Roffe. Ibland är det som att läsa Pelle Svanslös men med skillnaden att Elake Måns kompanjoner Bill och Bull är i trotsåldern.

Måns: Timrås tabelläge är en skandal
Bill: Skandal är fel ord, vad är du för en supporter?
Bull: Inte är det en skandal inte, du är en skandal


Måns: Ström är en katastrof
Bill: Han är inte en katastrof, stötta laget
Bull: Du är en katastrof och ful också


Roffe: Sparka CJ
nRoger: han ska inte sparkas, du är en Sundsvallsupporter
gud: jag ska sparka dig Agda
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel

Kan det inte berott på andra orsaker att moralen höjdes i det fotbollslag av trettonåringar som du sparkades ifrån, RocknRolf2:?

Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Bragd-Birger: jag förstår varför man sparkar dyra stjärnor då och då. Men jag förstår också varför det skulle vara helt ok att sparka spelare som inte tillför ett lag skvatt. Att icke-stjärnor får gå är inte direkt ovanligt inom lagidrotten. fan, så avbröts ju min "fotbollskarriär" en gång i världen (13 bast eller vad jag var, snyft)

motivering? "Vi tar in ett par nya spelare som till skillnad mot er i alla fall tillför laget någonting överhuvudtaget".
En sparkning av de sämsta i laget ger signaler till övriga spelare om att man inte accepterar en lägsta nivå hur låg som helst, - moralhöjande effekt.
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
RocknRolf2: Frågan är fortfarande - med vilken motivering skulle man kicka Ström och C-J? 'Ni har inte lett laget till segrar' ?
Det finns en anledning till att det är dom dyra, icke-presterande spelarna som får kicken. Det är dessa som förväntas ha en ledande roll, och få en högre lön för det. En sparkning på en sådan ger signaler till övriga spelare och kan ha en moralhöjande effekt.

Att sparka folk som inte förväntats prestera särskilt mycket mer än de gjort vibbar däremot lite märkligt. Vilken lojalitet har klubben mot sina spelare - och vilken lojalitet ska spelarna visa tebaks?
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Bragd-Birger: nej, verkligen inte. Jag menar att det inte är märkligare att sparka dåliga billiga spelare än sparka dålig dyr. Och ingen i hockeyvärlden kommer bry sig ett skvatt om Timrå skulle sparka Ström och CJ nu. Eller tror du andra överskottspelare skulle frukta att välja Timrå i framtiden bara därför?
Värvar man ett par nya bättre spelare nu, så är det väl fullt motiverat att göra sig av med några befintliga sämre. Bredd? bah, dåliga spelare breddar aldrig en trupp.

nRoger: ..."ställer till med" ? Nej berätta! Tycker du ledning eller spelare är immun mot kritik? Jag har (som alla vet) varit jävligt besviken hur man skött vissa centrala grejer i klubben, och jag har också konsekvent kritiserat detta. Ja så är det. Nu vet jag iofs att du knappast är någon representant för spelare och ledare, men, om dem nu mot alla odds verkligen tror sig kunna slippa hård kritik när det väl går åt helvete så har de fel jobb. Eller fel jobb är fel, det finns inget jobb som funkar så.

Sedan har jag sett en jävla massa hockeymatcher med Timrå genom åren, och vet vad livehockey innebär. Vet du? Jag lyssnar för övrigt aldrig på canalplus-kommentatorer eftersom jag inte pallar med Virus (m fl) - föredrar att bilda mig en egen uppfattning av det jag ser.

Som kuriosa har jag knappast sågat alla Timråspelare. Jag har tagit flera i försvar vid flera tillfällen, som Robban, Aalto, Chrippe m fl.

Så cut the crap tack. Förstår du hur trött jag är på skitsnack från icke-diskuterande skribenter?
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
RocknRolf2: Är det inte dags att börja tänka till före inläggens skrivande. Förstår Du vad Du ställer till med dessa totalt nedvärderande påståenden om spelare & ledare i TIK.
Dessutom kanhända, det är dags att ta och se en hockeymatch där Timrå spelar. Verkligheten ser annorlunda ut i levande livet än hur den presenteras av diverse webradiokommentatorer och canal+ experter.
Om Du inte tycker som jag gör är i så fall tråkigt för Du har passerat gränsen för vad som är juste och tom anständigt att skriva nu.
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
RocknRolf2: Så du menar att Ström och CJ egentligen är stjärnor som bara inte ids ta i?
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Bragd-Birger: tycker inte det är mindre motiverat att sparka folk som Ström och CJ än att sparka folk som Lakkonnen. Så länge man är billig så är det liksom lungt, då behövar man aldrig oroa sig... spelar ingen roll att man stinker nåt det grövsta.
Det gäller väl särskilt i överskottslagret Timrå
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Laken: Vilket exempel statueras genom att man sparkar Ström och C-J? 'Så går det om du inte är någon stjärna' ?
Tror knappast att the way to go är att värva utfyllnadsspelare och sedan kicka dom när det osar hett. I a f inte om man vill vibba positivt på spelarmarknaden.

Gärna några nya spelare, men: nuvarande trupp är kapabel att undvika kvalserien. Frågan är om det är möjligt att få dem att göra det.
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
actionleif: varför inte hissa ner tröjan nr 5 och låt grabbarna ta på tröjan och säga att Lennart vill gärna se lite djävla ananamma imorgon, det sägs att att det finns ett titthål i det förhöjda taket eller bor han i väggarna...
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Friman SR: Willi Railo har hjälp mig till många idrottsliga framgångar på skolan .. hade hans band .. grymt bra att lyssna på!!
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
El Maco: sure, humoristen, har du prövat kåkkebussen nån gång till ladan ?
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Laken: Värva och värva... Jag ger mig inte, kalla in en idrottpsykolog NU...

Försmädliga uddamålsförluster och ständigt vunnen skottstatistik. Klart fasen att det finns mycket som sitter i psyket just nu. Varför inte i detta prekära läge kalla in en idrottpsykolog innan det är helt kört???

FORZA TIK.........alltid, alltid..............
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Nybbe: Nubben har varit i Detroit. Det kan man läsa på hockeyligans NHL-reportage (samma grabbar som gör ST:s NHL-blogg). Zäta kommer nog hem ska du se. Red Wings tar tillbaka Sloan i utbyte
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Värva tre forwards av hög klass, en center och två ytterforwards.
Gärna även en back...
Statuera exempel genom att entlediga Söderström, Ström, Gahn och C-J.
Det är mitt förslag för hur vi ska undvika/klara oss kvar via Kvalserien.


Resultat, hittills:
Marko Jantunen.
"Center"?
"Ytter"?
"Back"?
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Stenkarn: Det har varit si o så med det men han brukar iaf ibland coacha där. Då brukar det vara:

styf sanny Manderville Carlsson

Svedberg Hansson Nielsen Gahn

Fast andra kedjan varieras rätt mkt. Det brukar bara vara den första som är intakt.
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Nybbe:
Stämmer att Nubben varit i USA, 12/1 var han ju och såg på Z:a i Detroit blandannat, var i USA ca 1 vecka tror jag.
Intressant att se om det händer något snart på värvningsfronten då han knappast var där och semestrade när läget är som det är.
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Patrick Polly: Just det ja. Har Manderville mycket speltid i boxplay i Timrå, eller går Kenta runt på mycket folk där också (precis som i pp)?
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Nybbe: Hoppas Wikegård, Sakic & Bertuzzi är på g!!
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
htikare: Nja det är rätt så vanligt i NHL. Manderville fick ju t.ex i princip bara spela boxplay för Penguins och Holmström har ju fram till i år mest bara används i pp. Så visst går det att ha specialister!
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
htikare: Hörde att Norberg hade suttit på ett plan som kom utrikes ifrån , undrar om det var ett plan ifrån Amerika???? på Arlanda pratade han med Wikegård... vad är på gång????? kanske är det en lösning på gång
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Patrick Polly: Ganska olyckligt att ha en pp-back som inte spelar/platsar under ordinarie spelet (CJJ) som sedan ouppvärmd skall in o göra mål i PP
Nej Timrå har en dålig sits där o skulle behövt en ny ordinarie back bredvid Aalto som Koskinen Fast SNABBARE!
Nu har vi inte det o då blir det mindre bra lösningar..
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Taurus: Hur man får till det? Ja de måste ju såklart träna ihop. Det är ju hela vitsen med att ha en powerplay femma. 5 killar som hittar varandra om så hallen vore nedsläckt.

Alto o Johansson har jag såklart med just för att de kan skjuta.
Håller dock inte med om att Alto inte skulle vara en pp back. Det tycker jag nog.
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Patrick Polly:

Jag ser femmorna du gjort, men kan för mitt liv inte begripa hur man ska få till en pp femma av dessa spelare. Alto och Johansson har bra bössor men det är det enda dom har. Vi har helt enkelt inte pp backar i TIK. Tycker vi har tre st som håller bra ES klass, men det är inga pp backar.
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
htikare: "Vad skall jag sätta in...." Det var fanimej det lamaste jag hört! Han får väl se till att spela ihop en powerplay femma då!! Det är ju inte direkt så att den rasar fram ur Tallnäs skogen.

En powerplay femma är ju vanligtvis ingen "vanlig" femma utan specialkomponerad

Förslagsvis:

Alto, Styf Hallin, Nilsson, Regin

Hansson, Johansson Warg, Crippe, Nielsen

Men de måste ju nöta en sån formation på träning. Och använda densamma under match. Vilket Kenta inte gör. Grovt underkännt!!
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Patrick Polly:

I och för sig, men jag tror inte det finns material att bilda en pp femma med. Det finns helt klart inte en enda "sniper" i TIK. En spelare som Jantunen skall finnas med redan i September plus en eller två till av hans spelartyp. Då hade vi aldrig varit i denna situation.
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Patrick Polly: Vi har ingen powerplayfemma tyvärr alla är ganska jämna som Kenta tidigare sagt "vad skall jag sätta in"...
Man behöver en kedja som sticker ut!
Kommentera

Sv: Inte spelarnas fel
Taurus: Håller till viss del med. Men Kenta ska ha en känga för att han inte spelat ihop en powerplay femma. Att rulla runt på 4 kedjor i powerplay är dagis nivå.
Kommentera

Inte spelarnas fel
Spelarna kan inte göra så mycket åt resultatet. Man gör så gott man kan varje match men räcker helt enkelt inte till!! Däremot så ska Timrå IK:s ledarstab ha en ordentlig känga för det här året. Alla för utom Kenta då, som säkert har gjort vad han har kunnat. Tycker man skulle ha fattat att det skulle bli ett h-vete med alla som lämnade klubben och fyllt lyckorna efter dom. MEN NEJ DÅ!!!!!
Kommentera

658044 · »