1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581395 inlägg · 6216 ämnen

Leksand

64458 · » Till forumet


Sv: Leksand
El Maco: Helt klart, det har jag tyckt i ett halvår...
Kommentera

Sv: Leksand
Jens: Javisst ja förstod att jag skulle glömma någon. Skäms nästan att jag INTE nämnde "Nobbe" som ju har ett förflutet i Timrå IK. Han är också en viktig kugge i Bodens lagbygge! Lycka till nu i Kvalserien och ta poäng av ALLA lag utom Timrå IK... he he
Ser med glädje att AIK åker ur. Gillar inte deras maffiametoder med börsnoteringar och utländska importer och sparkade trotjänare och deras maktgalne ägare Hjallis Harkimo. Det ska straffas sig att göra sig av med legender. Precis som det gjort för Timrå. Vi skeppade iväg Nänzén och Sjöberg och värvade sämre spelare än vi gjorde oss av med och då får man snällt lira kval för att hänga kvar. Hoppas Timrå lärt sig någonting av sina misstag. Nej tacka vet jag Boden - hemvävt skall det vara! Dessutom har vi ju en sån fin ungdomsverksamhet i Timrå med lovande ynglingar som i många fall aldrig får chansen, tyvärr. Det är ju Samuel Påhlssons farsa (Olle) som är rektor för hockeygymnasiet här i Timrå. Istället för att spela roulette med klubbens kapital och chansvärva spelare på måfå som dessutom kostar väldigt mycket pengar tycker jag är dumdristigt när det finns resurser inom föreningen. Det som hänt i år kan ju liknas vid Hammarby i fotbollens och deras "video-juggar". Den historien är ju en tragisk men ack så känd idrottshistoria runt om i Sverige idag!

TIMRÅ IK - ETT SÄTT ATT LEVA!
Kommentera

Sv: Leksand
Sasse fick vara med om en av sportsveriges värsta och osportsliga publik dessutom. Han hade inte missat en enda straff under hela säsongen och AIK publiken kastade in så mycket skräp på isen så att det blev omspolning inna straffen kunde slås. Säger inte att han skulle ha satt straffen ändå, men bättre förutsättnngar än så kan man ha.
Kommentera

Sv: Leksand
För övrigt anser jag att Timrå bör
värva Bjurling.
Kommentera

Sv: Leksand
Nobbe är meriterad men jag minns honom inte alls från hans två säsonger (elelr vad det kan ha varit) i Boden innan han gick till Luleå. B-O Karlsson minns man alldeles för väl från S/T:s unkna förluster under nittiotalet.
Kommentera

Sv: Leksand
Om B-O Karlsson är legend så är väl Robert "Nobbe" Nordberg lika legendarisk?
Kommentera

Sv: Leksand
Fy fan vad härligt att Boden gick till Kvalserien. Nu är det dags för upprättelse för dom norrländska kanonerna. Ser verkligen fram emot deras drabbningar med AIK! Nu ska 08:orna få sota för -94! Ni minns väl kära GB skribenter rysaren i sista omgången när AIK var piskade att vinna med 3 mål eller mer för att hänga kvar. Vid ställningen 3-0 för AIK med bara minuter kvar av den sista perioden så tilldömdes Boden straffslag och fram klev Ulf "Sasse" Sandström och - missade! Eller rättare sagt Rolf Ridderwall räddade och grusade därmed Bodens drömmar om kokheta derbyn mot Luleå i ES. Sedan dess har inte Boden riktigt vart sig likt. Man fick börja om på en ny kula och har under ett par års tid stått på tillväxt och nu börjar dimman skingra sig på himmelen för BIK. Nu har dom revansch att utkräva. Namn som Jaako, Sandström, Modig, Antti, Kangas, Vlasov, Matuschkin, Lechtaler m.m. har bytts ut mot namn som Bjurling och Tellström m.m. men det finns en legendar kvar och han lystrar till namnet B-O Karlsson. En pappa i laget och en förebild för ungtupparna i BIK. Gissa om jag blir skadeglad om Boden spelar AIK ur högsta serien? Och det sägs ju att den enda sanna glädjen just är skadeglädjen - nu är det fördel Boden!

TIMRÅ IK - ETT SÄTT ATT LEVA!

GO TIMRÅ GO!
Kommentera

Sv: Leksand
Boden vann i sudden med 4-3. Det betyder att Boden är klara för kvalserien. Blir det supporterresa till Boden nu?
AIK, Timrå, Leksand och Boden är klara vilka övriga lag blir vet vi efter play-off.
Kommentera

Sv: Leksand
Leksand ja, de måste ju vara bättre än slutspelslagen...hmm.
Men, dagens mest spännande match i de lägre divisionerna är väl Bofors-Boden, 3-2 efter två perioder. Vinnaren går direkt till kvalserien och blir alltså Timrås motståndare..
Kommentera

Leksand
Stackars Tingsryd,Leksand ångar på med att träna på att göra lite mål!!!!
Kommentera

64458 · »