1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582217 inlägg · 6215 ämnen

Märkligt!

734356 · » Till forumet


Sv: Märkligt!
bearkiller79: Hehe ja men skojaru..=) Som sagt hoppas inge annat än att Jonte skriver på. Vilken första line vi får!! =) Pärssinen Hahl Hedström. =)
Bara vänta å se..
Kommentera

Sv: Märkligt!
det jävliga är om han trots allt inte kommer till Timrå så tror jag man aldrig skulle återhämta sej från en sån besvikelse, man skulle nog aldrig bli människa igen...

man säger att till sej själv att inget är klart men i det under medvetna så räknar man med Jonte i TIK dressen så det är en liten djävlig situation det här...


To be continued
Kommentera

Sv: Märkligt!
Uddan: man hoppas ju det men det lär väl ta ett par veckor/dagar till säkert, man har ju inte hört hur det har gått med NHL heller, hade det varit klart så borde man ju ha hört det nånstans tycker jag. Konstig om han kan bli klar för Timrå om det inte är klart med NHL...

Det här med flyttbussen på hans påstående adress o.s.v. hur mycket stämmer av det egentligen, är det nån som har sett han där på riktigt ??

Jag tar inget för givet, kommer inte att ropa hej förrän hans kråka sitter på kontraktet, jag tror inte på er alla som säger att det är klart innan Jonte själv har skrivit på eller sagt det muntligt...


Timrå IK - Mot sluspel iår !!
Kommentera

Sv: Märkligt!
Tror ni att Jonte glider ut på isen imorrn då?? Jag tror på de ialla fall.. =)
Kommentera

Sv: Märkligt!
pinus: Man ska vara riktigt bra. Har du fått ett bra svar nu?
Kommentera

Sv: Märkligt!
lungan: Crippe då?
Kommentera

Sv: Märkligt!
pinus: Tja, eftersom M.N var en extrem talang så kanske det känns det liiite orättvist mot övriga...
Kommentera

Sv: Märkligt!
Ambroo: Och det ultimata exemplet är...?
Kommentera

Sv: Märkligt!
pinus: Det finns en annan tråd där detta behandlas och sen är väl inte Matte Näslund det ultimata exemplet om man säger;-)
Kommentera

Sv: Märkligt!
Zetterberg klass han är väll den enda forwarden som fått chansen som forward, de senaste åren och på backsidan ska man vara minst lika bra som Mats Hansson!

Det är det enda jag kan jämföra med! För de är de enda junisar från Timrås led jag sett spela en match med Timrå!
Kommentera

Sv: Märkligt!
pinus: Aha! Det är du som stjäl alla frågetecken!
Kommentera

Sv: Märkligt!
lungan: Nu tar du upp några av dom som blivit värvade till Timrå som juniorer. Frågan kvarstår. Hur bra skall man vara för att få en chans i Timrå IK om man har den ryggsäcken med sig att man är född och uppvuxen i Timrå?
Kommentera

Sv: Märkligt!
Men vi har ju junisar i laget Regin, Moe, Strålman, Svensson, Sundh, Andersson, detta är ju 6 stycken räcker inte det. För mig spelar det ingen roll från junisarna vart de kommer så länge juniorer får chansen och kan bidra till ett framtida Svenskt landslag " tre kronor"

Tror personligen väldigt mycket på Svensson Regin, Sundh och Strålman i år. Moe kan man inte begära så mkt av och andersson vet vad han kan och skall gör Andersson känns som en bra balansspelare.
Kommentera

Sv: Märkligt!
Kerstin_k: "Han är ju som bekant, inte vidare stor fysiskt."
Jag säger bara Mats Näslund!!!
Storleken spelar ingen roll här heller.
Kommentera

Sv: Märkligt!
Kerstin_k: Man har ju ändå värvat ett antal utlänningar som defenitivt inte har hållit måttet. Därom råder det ingen tvekan. Frågan kvarstår. Vad skall man besitta för kvalitéer för att gå från ett elitjuniorlag till en plats i Timrå IK:s A-lag? Detta är som sagt inget nytt. Så här har det varit i minst trettio år. Tommy Sjödin i Brynäs....m.fl.
Kommentera

Sv: Märkligt!
pinus: Nu fick väl ändå Lindström träna med Timrås A-lag och höll kanske inte måttet. Han är ju, som bekant, inte vidare stor fysiskt. Han fick väl inte heller, rätt mig om jag har fel, vidare mycket speltid i Sundsvall.

Nubben har ju också gått ut i pressen angående detta. Juniorerna skall ju vara tillräckligt bra för att konkurera om en plats i A-laget för att de skall få en chans. De ska inte flyttas upp enkomt för att de är juniorer. Visst är det tråkigt att inte fler kommer fram, men vad ska man göra när de uppenbarligen inte håller måttet?

Nu har vi ju ändå några spännande juniorer på gång och förhoppningsvis får vi se fler av dem i A-laget framöver och inte bara Erik Moe. Jag litar fullt på att Nubben och Timrå IK gör adekvata bedömningar av varje enskild junior.
Kommentera

Märkligt!
Varför måste Lindström flytta till Urrebro?
Vad skall man ha för magiska kvalifikationer för att gå från ett elit juniorlag i Timrå till en plats i A-laget????
Måste man vara finskspråkig???
Detta är inget nytt.
Så var det för Kjell Dahlin, Micke Johansson m.fl.
Kommentera

734356 · »