1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Nu stormar vi Kinnarp på lördag!

1137082 · » Till forumet


Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Uno Gordon: detta är en hyllning till magnus sjöstedts texter här på HS:)


njut.
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
fredriko74: Vi börjar sakteliga närma oss de 2 bussar jag efterlyste med denna tråden, om inte annat så fyller vi en buss med anmälningar ikväll och imorgon!

Nu ska vi ner till de snåländska skogarna och hämta hem 3 pinnar, där nyckelingrediensen stavas K R I G !
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Det känns så jävla skönt att vi Tikers blir allt galnare i och med att slutspelet nalkas. Särskilt Uno Gordons inlägg var en grym orgie i versaler och starka känslor. Jag älskar sådant! Det var hur underbart som helst att läsa igenom detta inlägg från 21:09. Nu går vi in i en annan dimension än den vi har flummat omkring i under serielunken. Från torsdag är det hata och döda som gäller! Även från läktaren ska vi ta livet av dessa mesar från södra vätterbygden. Redan från introt och första nedsläpp. Vi ska fan inte ge dem den minsta andningspaus! E.ON Arena ska verkligen vara värsta kokande kitteln och mardrömsarenan för varenda jävla motstånd som kommer hit. Plattan i botten från start! Nu ska vi banne mig ta revansch även på detta söndagsskolegäng. Vi är Timrå och fan heller att vi ger upp!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Per HApps:Om en pistol klickar är det f-bannat bra för målet, och bra för den som håller vapnet då han har möjlighet att tänka igenom syftet,,,,,
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Blizzard:
Om en pistol "klickar" är det väl inte direkt lysande heller?

Haffa, jag förstod. :))
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Jag MÅSTE försöka ta mig iväg till en bortamatch oavsätt hur fattig bortastå är, om jag kommer så ska jag bringa trumma mössa halsduk flagga tröja RUBBET! För nu jävlar ska vi VINNA!
ALLA som har möjlighet att komma SKALL komma :)
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Harryhaffa: jag undra:
"Framförallt i den fjärde och femte matchen är det FRUKTANSVÄRT VIKTIGT att INTE detta klickar."

är inte klickar när det blev/blir bra? Isf är det väll viktigt ATT det klickar och inte "att INTE detta klickar" =)

Vi är många som inte förstår uno just nu :)
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Uno Gordon: Är inte Gert fredrikson död, sedan två år tillbaka,,,och varför ska RJ och lotvonen hålle ner klubborna för då ingen annan gör det i ett slutspel,, och vart i ligger skillnaden mellan "Aggresiv forchecking" och "Stenhård fysik"
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
El_loco: Det är lite blandade känslor efter att ha läst artikeln. Visst är det härligt att han tror på Timrå. Och till viss del håller jag med honom också. Men undra om inte "välkomponerat lag" och "en bra blandning av offensiv och defensiv kraft på backsidan" är superlativ som inte riktigt stämmer överense med verkligheten.

Hur många spaltmeter har inte skrivits här inne om hur felkomponerat laget är utan en förste center? Backbesättningen har fått sin beskärda del av skopan under säsongen också.

Jag vågar absolut inte ta ut svängarna så långt som han gjorde och påstå att Timrå går så långt. Men visst, chansen finns. Men jag tror att matchen på torsdag är av betydelse för hur matchserien mot HV kommer att se ut. Det är dödsviktigt att Timrå vinner den! Att sno två matcher i Kinnarp känns...tja, inte omöjligt, men jävligt svårt.
Kommentera


Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!

The Palm: Nyckeln stavas AGGRESSIV FORECHECKING och STENHÅRD FYSIK! Framförallt i den fjärde och femte matchen är det FRUKTANSVÄRT VIKTIGT att INTE detta klickar.

VI MÅSTE VINNA MATCH 1, 3, 4 och 6! Match 4 kan även bytas ut mot match 5 med fördel det kvittar vilket som.

BACKE MÅSTE STÄNGA IGEN! Inte en enda jävla Rembrandt f.r.o.m. nu då.

ROBIN JONSSON & KIMMO LOTVONEN - NU är det frusen is ni befinner er på och inget jävla KANOT-SM! KLUBBORNA I ISEN! ODISKUTABELT! Annars kan ni byta sport och anlita Gert Fredriksson som agent!

CHARLES BERGLUND - KAMMA LUGGEN! DRICK VATTEN! Och ligg steget före Kenta i allt. DÅ VINNER VI! NU ÄR DET SLUTSPEL!

BAGARN - NU ÄR DET UPP TILL BEVIS! Av med plyschgrejerna nu och KÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!

AXELSSON & SUNDH - I LEGOSOLDATERNAS TJÄNST! UPPTRÄD SOM RABIESMITTADE HUNDAR OCH SMÄLL PÅ! Ta våra antagonister bortom Månen & Mars.KODORDET är FRUSTRATION och då skall givetvis PETRASEK in på vågrätt 9.

Speldetaljer då. Det är enkelt. Vi skall neutralisera dragspelshockeyn och DÖDA Vuotilainen/Davidsson. HUR DÅ?

Antingen med 2 man uppe vid röd som skär av passningsvägarna för HV71. Hela tiden uppvakta dem hårt och tajt bakifrån på gränsen till våldtäkt men utan att lämna några synbara spår eller bevis. Bara smacka på skuldra mot skuldra och ställa om blixtsnabbt och Tenkrat och Pärssinen på rulle vid offensiva blå.

Alternativt att vi komprimerar defensiven och att varenda jävla gubbe utan undantagstillstånd håller sin gubbe och position och vågar tjyva med 6-7 hjärter mot AA d.v.s. Vuotilainen/Davidsson och att vi släpper ner HV71 i djupet och låter de stångas i sarghörnen. Men det får absolut inte under några som helst omständigheter ges möjlighet att vända upp. De skall gråta sig till sömns när VI STÄNGER IGEN BUTIKEN!!! Som irriterande finnar i röven men absolut med största finess och med knivskarp precistion så att domarna inget ser.

GLÖM MARTIN THÖRNBERG - Han är bara en halvviktig figur i sammanhanget! Skall vi få ut någon på matchstraff så är det Vuotilainen, Davidsson, Petrasek och Stefan Liv. Habila jävla typer som löser mer än man kan tro.

ALLTSÅ MÖT HÖGT UPP I BANAN ALTERNATIVT MASKERA EN FALSK UNDERLÄGSENHET GENOM ATT SLÄPPA DEM PÅ DJUPET (men med täckning i slottet och en gubbe till vänster och en till höger i hörnen)

KOMPRIMERA LAGDELARNA OCH ÅK IHOP - RAK OCH TYDLIG KOMMUNIKATION I ALLA LED! UPPREPA FÖLJANDE STEG SOM ETT GIVET MANTRA VID FRUKOSTBORDET, PÅ FÖRMIDDAGSVÄRMINGEN OCH NÄR PUCKEN SLÄPPS!

Är någonting oklart? UPP MED HÄNDERNA I LUFTEN I SÅDANA FALL OCH SJUNG UT!

DÅ KÖR VI GRABBAR! Femmans växel in och plattan i mattan så hörs vi!

(hörru Challe har du ritat av mina direktiv nu då? JAJJAMEN! Skitbra!)

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)

Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Harryhaffa:

Förlåt mig, men jag kan inte stoppa mig själv helt enkelt. När Timrå gör mål blir jag så jävla sjukt glad att jag inte alltid vet vad man gör. Särskilt när det kommer till avgörande matcher som den på torsdag. Jag fattar liksom inte vitsen med sport om man inte blir helt galen när favoritlaget spelar...
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Saxat från North Banks hemsida...

Mer information »
Resor till Timrå

2009-03-03 (11:36) | av: Edvin Larsson

Northbanks siktar på att få iväg en buss till den 6e matchen uppe i Timrå.

Finns det intresse så kommer det givetvis att rulla bussar till de andra matcherna med.

Det krävs 35-40 personer för att resan ska genomföras och priset ligger på 350-450 kr.

Så vill du följa med så se till att ringa Kurre på direkten på nr 0736592435.


Bara till 6:e matchen? dåligt av dem ;D
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
För timrå är det bäst att ha ett oavgjort resultat när det återstår 5sek av matchen. Då gör dom ledningsmålet! annars vänder dom bara som alla lag nästan alltid gör mot Timrå i år!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
DJ Hemp: Helt j-la crazy av lycka? fan nu får du lugna dig, du är en gammal mann nu min käre sensi hemp, (fasst farbror var relativt pigg i lördags), Du förstår att då Timrå gör mål ska du inte slå på plexit och införliva dig i ett livsmönster som inte är passande för en gammal man som dig, Nä då det blir ett mål ska du på sin höjd lugnt luta dig tillbaka på käppen, och säga på sin höjd men vad kul då, inget j-la flaxande med armar och anndra vitala löst sittande kroppsdelar:)
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Förlunda kommer för överigt att köra över luleå! Honken kommer vara grym!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
The Palm: Liv är inte så bra, han kan lätt göra paltt matcher som Backlund.
Men spikar han igen så gör han det, men det brukar även backlund kunna göra
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
DJ Hemp: Mitt inlägg var såklart inlindat i ironi. Jag behöver skriva ordet "skrattmatch" för att lugna mina egna nerver helt enkelt.
Men vi som är initierade vet att det finns ett skäl till att inget lag ville möta oss.
Det skälet är nog "sanslös individuell skicklighet". När nu killarna tvingas äta, sova och andas ihop under 24 timmar per dygn så kanske all denna individuella skicklighet helt plötsligt gör att vårt lag blir överjävligt?
Timrå är en tickande bomb. Vi har 6 - 0 på FBK och 8 - 0 på SAIK som bevisar detta..
Stefan Liv vill jag helst bora bortse från. Han kan ge en mardrömmar..
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
The Palm:

Hoppsan! Dessa var ord och inga visor. Skrattmatch? Tja, det vet i fan. Men visst har vi goda förutsättningar. Det finns hittills inget lag som vi har åkt ut emot två gånger från ett slutspel. Revansch mot MoDo (då regerande svenska mästare) tog vi ifjol och samma sak gäller nu. Men den gången var Krizan högst mänsklig och frågan är om Liv är det i år? Där avgörs nog mycket. Jaji, det känns ju för jävla bra att vi får tillbaka både Styf och Pärssinen lagom till kvarten. Dessa behövs som fan! Med fullt manskap och fokus är vi förbannat svårslagna och särskilt i E.ON Arena. Skulle väldigt gärna vilja se en liknande urladdning som den ifjol i semin - 3-0 efter tio minuter eller hur det nu var!? Samt att inte publikvärdarna börjar fjanta sig över att man bankar mot plexit i ren och skär tokglädje. Varför ska man inte få bli helt crazy av lycka när Timrå gör mål?! Det har jag alltid undrat...
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
DJ Hemp: Jag är inte ens orolig över om Timrå kommer att slå HV71 eller inte. Kommer bli hur lätt som helst. Timrå verkar vara det enda laget i hela serien som vilade sig i form inför slutspelet.. Dålig form kanske vissa påstår..
"-BAH!", säger jag.
Pärssinen genomgick sin kvartalsrenovering där man plockar ut ryggraden och lägger den i ett isbad under en till två månader (ibland längre). Efter detta placeras ryggraden i en av KUBALS smältugnar för att bli lagom glödhet till slutspelet. Bra jobbat av lagläkarna och massören!

Pär Styf har också vilat sig i form och om kaptenen inte finns med i laget så yrar lagkamraterna bara runt och stångas lite på måfå.. Nu när han är tillbaka så skärper sig alla både ett och åtta snäpp.. Ni minns väl själva hur det var när man hade gympa och det var landbandy? Alla yrade runt och spelade för sig själv.. Men om det dök upp snygga tjejer på läktaren jag då jävlar var det full fokus och satsning nere på gymnastikgolvet. Styf är Timrås svar på snygga tjejer på läktaren.

Sen har vi Timrås serielunksklack jämfört med Timrås slutspelsklack. Är det någon skillnad? Tja, är det någon skillnad mellan en bris och en orkan? Mellan att snubbla på tröskeln eller hamna mit i epicentrum av en jordbävning?
Viss skillnad skulle man kunna säga.
Under slutspelet så hakar sektionerna K och L med ganska bra. Sittplats-slips-fansen känner då tryck från två håll och börjar även dom klappa/sjunga/skrika..

Fy fan - det här blir grejer det! Seriens två bästa lag i Powerplay. HV är samtidigt ett av seriens sämsta boxplaylag. Need I say more?
Skrattmatch!

På torsdag skall åskan mullra!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Mycket synd, men det känns inte riktigt som att man kan unna sig att besöka sin forna studentstad på lördag. Däremot var det som väntat inga som helst problem att erövra en biljett till torsdagens match. Ståplats som vanligt. Vad annars? Nu vill jag, liksom "Challe" & Co, se prov på en grym revanschlusta! Vi måste vinna, helt enkelt!! Något annat finns la inte på världskartan, eller?!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
mnlg:

TIK031 idag är i ett lite vilande läge pga att några eldsjälar
har flyttat ifrån Götet och "vi" inte har lyckats fylla upp deras platser
ännu..

Men du kan slå Lisa 0703-295524 en signal.. Hon har koll på
det mesta när det gäller TIK031..
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Någon som vet om TIK-031 kommer att resa från GBG till Jerusalem? Intresserad av biljetter och samordning!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Hahl Bundy: Ja det var ju typiskt inget flyt där inte :(
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
jonmannen: C+ visar Timrå på torsdag o kanal 9 visar brynäs.
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Visst är det så att Kanal Fem och Kanal Nio visar varsin match och Canal+ och Säsongskortet visar varsin match? När får man reda på vilka som visar vilka? Jobbar ju såklart på torsdag så man måste förlita sig på tvn :/
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Nu tar vi med segergarrarna och vargtass till Jönköping på lörda
och så ger vi järnet......Timrå IK spöar skiten ur HVBLÅÅ!!!

Älska Timrå IK i med o i motgång ALLTID!!!
Schåål tamjefasiken va ja e slutspelsgla!!
I år lyfter vi SM-GULD i skyn för första gången:)

Lall On Lall On everybody:)
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Hahl Bundy: Bagarn har bra handleder också trots att han inte får så mkt publicitet för det..
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
keni: På fråga 1 svarar jag: Styfen o Bagarn bla.
På fråga 2 svarar jag: Pyörälä, Lehtonen, Wandell, Pärssinen, Hynning, Tenkrat bla.
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
fredriko74: blir nog en halv busss, trtor majoriteten vet hur det kommer sluta i slutändan tyvärrr..



någon som vet hur det ligger till med pärssinen och styf och Moe??
spelar ingen av dom kommer det se likadant ut som de avsliutande matcherna i grundserien. vart är timrås buse då??

vilka är Timrås Sniper?
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
jens_88: min lever mår fint=)
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
TikRikard: Nej bara din lever....
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
persson: hjärta.
vad är ett hjärta- jag har bara åkt 892 mil hitils i år och inte missat en hemma match.
men inte ser jag att mitt hjärta förändats för det.
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Mathias: Perfekt? Nej långt ifrån perfekt, inte så jag menade, tycker bara att i stundande slutspel ska man visa hjärta.

Klart att alla inte vill åka, det är ju upp till var och en , jag har den uppfattningen iallafall, fanser ger allt, liksom spelarna.
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
persson: dom kan även sitta på sittplats.... =P
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
persson: Så du är helt perfekt? Går på alla hemmamatcher? Åker på alla bortaresor som blir av?
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
fredriko74: Äkta fans, offrar allt för timrå, äkta fans, ger sitt liv för rött och vitt, äkta fans, följer älsklingslaget, och vi sviker aldrig, oss kan man lita på!

;)
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
JimmyH: Haha, döm mig inte! En del tror jag inte VILL stå i klacken och så, men det grundar sig i den enkla anledningen att jag har cellskräck. Blir det för trångt så avlider jag - sittplats brukar fungera bra så blir nog så då. Ståplats i Eon vet jag redan om att det är kört med när det är fullsatt... Därför jag undrade om utrymme och så i Kinnarps.
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
persson: Delar din uppfattning till 100 %. De äkta fansen åker när slutspelet börjar!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Mathias: närvaron.. tror grabbarna ser 100 stycken med röda tröjor iallafall.
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
jonmannen: Jo, kan vara ES sämsta borta stå! Men vad gör det nu? Poängen ska hem i vilket fall som helst oavsett om man borrar hål i taket av arenan , eller ser lite sämre från ståplats!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
persson: Du gillar att stå 2 meter från isen? Skrika helt i onödan när nästan inget ljud kommer fram pga du står för nära pleksiglaset
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Mathias: ??? det är ju slutspel. är det någon gång som man ska åka på bortamatch är det nu, tycker jag iallafall!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
fredriko74: Jag vill också ha en hemma arena dit inge borta fans vill komma och heja! =P

Yellowcard: Så dåligt som de kan bli, står som ett mongo efter isen och har ett plexiglas framför dom dämpar bortaklacken. Medans hemmaklacken hörs jävligt bra för dom är nästan uppe i taket och sjunger!
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
persson: Besök den hallen och stå på bortasektion själv får du se.. Känns som att dom pissar fullständigt på dom som åker dit... Nej tack. Vill inte stå 2 meter från isen åh inte ha några andra val
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Yellowcard: Köp din sittplats du.
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Yellowcard: Är inte det typ sämsta bortasektionen i elitserien :P
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Yellowcard: Är väll det sämsta som finns?
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Uno Gordon: Hur är ståplats osv i Kinnarps Arena? Bra sikt, utrymme?
Kommentera

Sv: Nu stormar vi Kinnarp på lördag!
Uno Gordon: Som sagt arenan ska stormas!! Nu djävlar är det färdiglallat, hämnen ska infrias från ifjol !!
Kommentera

1137082 · »