1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580387 inlägg · 6216 ämnen

Resan ?

13944 · » Till forumet


Sv: Resan ?
HH:
Självklart är DiLeva en kärleksvisionär, vad har du för syn på saken ?. Det är inte sånt som sänds efter 24.00 på betalkanalerna som är kärlek.
Brynäs visar lite DiLeva takter ibland och öser kärlek över motståndarna, som mot Linköping ....
Kommentera

Sv: Resan ?
hagge23: "Den mycket kräsna publiken" jag tycker det låter som om publiken har översittarfasoner.
Kommentera

Sv: Resan ?
hmmm,,,sevriden = snedvriden,,,,,,,,
Kommentera

Sv: Resan ?
clinton:
Oj!! Di Leva Kärleksvisionär?? Stackars ungdommar måsste få en sevriden bild av kärleken,,,,,,,inte utan att man funderar på att ta på sig högklackat och en snygg långkläning och ut och visionera,,
Kommentera

Sv: Resan ?
Jag vill bara säga att stmningen i Löfbergs Lila Arena i matchen mot Timrå inte var i närheten av vad det var mot ärkerivalen Djurgården då det var fullständigt öronbedövande.

Trots er mycket trevliga klack gjorde inte hemmapubliken inte något för att skapa ett liknande publiktryck som mot DIF. Som hela hockeysverige vet så är Karlstadpubliken den mest kräsna publiken i landet, och i en match som inte håller högre spelmässig kvalitet blir det tyvärr inte mer tryck.

Men jag kan lova att akustiken är kanon och att läktarna är delade i två etage är absolut ingen nackdel. På det sättet kommer man närmare isen vilket i sin tur skapar grymt bra tryck.

Om vi möts i slutspelet ska ni få komma och uppleva vilket tryck det KAN bli i LLA.

Hoppas på snart återseende av ert trevliga gäng som var i Karlstad i lördags.
Kommentera

Sv: Resan ?
HH & Smokie;
Vore inte världen lite härligare att leva i om våra visioner vart sanna. DiLeva är en kärleksvisionär, vi är hockeyvisionärer.
Kommentera

Sv: Resan ?
Smokey:
Di Levas bröder och sysstrar, De kanske inte förstog att den Valium kuren var, för sommar bruk,,,,,,,Piiiis vi ääär allaa brööder o systrar som vandrar på denna ,,,,,,,,,,,,,
Kommentera

Sv: Resan ?
dinton mfl:Frågan är vad ni röker?
Kommentera

Sv: Resan ?
Varför inte bygga en stor rymdfärja/ishall med plats för 10000 mäniskor, då kunde vi hämta upp Timråanhängare från hela världen och spela matchen alldeles brevid månen.
Man måste ha visioner !.
Kommentera

Sv: Resan ?
Åbron:
Självklart är pucken isbrytande...
Kommentera

Sv: Resan ?
Smart Kongo !!!

Men det brukar väll vara is på fjärden ???
Hockey är väll mest en sport under vintern ?
Kommentera

Sv: Resan ?
Jag tycker Timrå ska bygga en stor flytande puck, med plats för 25 000 åskådare. Pucken kan då ligga i sundsvallsfjärden och hämta upp åskådare från distriktets hamnar. Möjlighet finns då också att hämta upp intresserade i Härnösand och Hudiksvall.
Kommentera

Sv: Resan ?
Var det inte en pyramid på gång nere på deltat oxo, innan det blev ett Y där?

Det kanske är synd att Kenneth W inte är aktuell för omval - annars kanske han hade nappat på kombinationen kommunalhus/hockeyhall efter nästa val?
Kommentera

Sv: Resan ?
Jag behöver väl inte nämna vilket datum artikeln infördes.
Kommentera

Sv: Resan ?
Den här tråden börjar att spåra ur. Den får mig att tänka på en artikel i sundsvalls tidning från det tidiga 90-talet. Där påstods det att det relativt nybildade hockeylaget ST Hockey skulle spela i en upp och ner vänd glaspyramid placerad i Birsta. En arena som skulle få Globen att framstå som en mycket liten golfboll och de gamla faraonerna att vända sig i sina gravar.
Kommentera

Sv: Resan ?
Jo antagligen är det 7 - 8 tusen som gäller i en ny ishall. Man borde göra något som är billigt men spektakulärt. Någon som får folk att komma dit och titta och betala entre för att se även fast det inte är match. Dels ett slags hockeymuseum, men det lockar kanske inte så många besökare. Det är synd att det inte är närmare stan, då skulle man kunnat bygga biografer, bingohall, bowlinghall, minigolfbana, spelhall eller kasino, hotell, resturanger, kommunalhus, livsmedelsaffärer, kontor och allt möjligt som ger ett tillskott till ishallsbyggandet.
Kommentera

Sv: Resan ?
Tja, först så måste vi bli riktigt etablerade i ES med en bedyligt högre omsättning än vad vi har nu... Sedan så krävs det nog att kommunen släpper hallen till TIK o dessutom en jättesponsor typ SCA eller PEAB går in med en hel del... O en hall för 15 000 pers är det väl knappast nån idé att bygga... typ en 8-9000 räcker gott o väl...
Kommentera

Sv: Resan ?
Skitbra idé faktiskt.
Hoppas bara att vi är kvar i elitserien då,
och att klubbens ekonomi räcker till.
Men om det blir en hall för 15 000 pers. så blir det nog inte fullt i första taget.
Kommentera

Sv: Resan ?
En annan idé som jag har är dock kanske mer orealistisk men ändå. Om Timrå hade varit lite större, hallen byggts lite mer centralt och vi hade haft bostadsbrist så hade vi kunnat bygga lägenheter inne i ishallen. Och därigenom finanserierat en del byggnation. Kanske man skulle höra med SCA, Östrand om de inte är intresserade av att bygga något nytt och kombinera fabrik och ishall i samma byggnad.
Kommentera

Sv: Resan ?
Givetvis måste man kombinera detta så att kostnaden täcks på något sätt. Tidigare fick man ju stöd av försvarsmakten när man byggde skyddsrum, är detta stöd kvar fortfarande ?
Kanske finner man också lite metaller under berget, diamanter eller guld .. kanske rentav lite olja hehe .. tokiga jag spekulerar vilt nu. TIK startar sedan ett oljebolag som pumpar in cash i föreningen. hmm..
Kommentera

Sv: Resan ?
En annan sak som var bra i Karlstad var att de hade gratisbussar som åkte kontinuerligt från centrum till ishallen för och efter match. Nu är det kanske inte aktuellt eftersom vi fyller hallen ändå, men om vi skulle ha en hall som tar 7-8 000 åskådare så skulle det kanske vara något att tänka på. Jag tror att det skulle vara billigare att bygga nytt istället för att bygga om.
Varför inte släppa lös några grabbar och lite dynamit i berget under motorvägen vid Timrå centrum, d.v.s upp mot örnen. Spräng ut ett gigantiskt bergrum och vips så är väggar och tak klart och vi har en mer central och en riktigt spektakulär ishall. Sedan är det bara att bygga lite läktare och sätta upp rinken.
Kommentera

Sv: Resan ?
Kongo:
Löfbergs Lila Arena var grym. Tyckte att akustiken var mycket bra. När hela publiken kom igång.
Det är bara att hoppas att Timrå har råd att bygga något liknande om ca 10 år ungefär. Fast mer ståplats på långsidorna bara, kanske bara ståplats på första våningen och enbart sittplats på etage två. Då skulle nog hallen ta en 15 000 åskådare...
Kommentera

Sv: Resan ?
Kongo: Det var ganska bra faktiskt... Det var branta läktare nära isen... Men det blir nog inte sånt jättetryck i hela hallen eftersom det är väldigt högt till taket, sedan så var vi så få o de hade ju inte mkt till hemmaklack så det är väldigt svårbedömt, men vi kom nära isen så för spelarna vart det nog ganska bra tryck... Men det är ju inte direkt som i Gärde vad gäller akustik precis...
Kommentera

Sv: Resan ?
Jimmy:
Hur var hallen sett ur klack och akustik-perspektiv?
Jag har inte varit där men känner mig skeptisk till att ha två etage i en så liten hall.
Kommentera

Sv: Resan ?
Fick förresten reda på en massa Gb profiler här på bussen. Det visade sig att en av de medföljande, en gammal polare från Njurunda var brorsa med Laken och sedan via laken fanns det länkar till en 4-5 andra signaturer som jag stött på vid olika tidpunkter. Det var kul !
Kommentera

Sv: Resan ?
FBK hade också en just pub med ett CoverBand, typ som det var i Västerås och det var ett jättebra tryck där inne. Bra stämning och mycket bra vänskap mellan oss supportrar. Folk hejade, berömde och var glada mest hela tiden. På vägen ut från hallen sa många att det var vi som skulle ha haft två poäng och att de trodde att vi skulle ta oss till slutspel lätt i år.
Hallen är bättre än Kinnarps. Dock har Kinnarps två ståsektioner, en bakom varje mål och det ger kanske större möjligheter för bortaklackarna. Här i karlstad fick vi ta en sittplatssektion. Roligt var också att det första som FBK klacken skrek var "Timråklacken är ni klara", varefter vi omedelbart svarade "Jajamensan fattas bara".

Undertecknad höll ju i TIK08 resan denna gång och jag skall avslöja lite skandalösa grejor kring mitt sinne för administration.
1. Jag höll på att sova över och vaknade av ren tur 50 minuter innan bussavgång. Då skall man betänka att en resa in till stan tar ca 30 minuter med tunnelbana och att de går endast var 10 minut. Tur att jag var uppe och på väg då El Maco ringde och kollade att allt var okej..
2. Jag hade ett halvkryss på en av dem som inte dykte upp, men då jag räknade igenom antalet medföljande så var det en fler än vad jag trodde ändå.
3. Jag tvingades räkna igenom antalet medföljande fler än 3 gånger för att vara säker på hur många vi var.
4. När en av resenärerna frågade när matchen började så sa jag 16.00 med lite osäkerhet, det visade sig att den började 15 vilket typ hela bussen tydligen visste.
Tur att vi hann fram i tid, typ 30 minuter innan start.
5. Jag visste inte exakt vart hallen låg så vi körde fel i Karlstad. Ringde runt lite och lyckades få instruktioner om färdväg.
Kommentera

Sv: Resan ?
Jimmy: Tackar för den infon.
Kommentera

Sv: Resan ?
F: Det var en skitkul resa! Vi var inte så många, kanske en 70-80 stycken, men vi ett bra tryck trots att vi var så få o inte hade nån trumma... FBK-supportrarna var skittrevliga de berömde både oss supportrar o vårt lag, de tyckte det var skitbra att vi finns i ES som spelar så bra Hockey o dessutom så var de väldigt nöjda över att vi slog Djurgårn i Torsdags...

Arenan var helt suverän... Den klart snyggaste o modernaste jag varit i... Har visserligen inte sett Kinnarps men Löfbergs lila är klart mkt vackrare än Globen iaf...

Sedan att TIK gjorde en kanoninsats på plan gjorde ju inte resan sämre... Vi tar alltid poäng i Karlstad!!!
Kommentera

Resan ?
Nån som skulle vilja berätta hur det var i Karlstad ?
HUr många var det som åkte ?Var hallen så bra som den har rykte om sig att vara ?
Hördes i allafall bra på radion.
I morgon kommer det att bli storvinst,6-1.
Kommentera

13944 · »